Hoşgeldiniz  

İSİM BİLE HAZIR: TOROSLAR’DA CHP KAZANIRSA DEM’Lİ KONTENJAN ADAYI EŞ BAŞKAN YAPILACAK!

admin | 28 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’nin kent uzlaşısı adı altında DEM Parti’ye peşkeş çektiği Akdeniz’in ardından Toroslar ilçesindeki kirli ittifak da ortaya çıktı. Türk olarak anılmaktan üzüntü duyduğunu sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıkan ve büyük tepki çeken CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız’ın seçimleri kazanması halinde Toroslar’da eş başkanlık sistemini getireceği ve DEM Partili Hülya Ayhan Keskin’e bu görevi vereceği iddiası Mersin gündemine bomba gibi düştü.

CHP, kent uzlaşısı adı altında DEM Parti ile Mersin’in Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde ittifak yapmış Akdeniz’de ‘tavşan aday’ çıkararak, Toroslar’da ise DEM Partili Abdurrahman Yıldız’ı aday göstermişti. Hatta Toroslar’da meclis üyeleri fermuar sistemiyle yazılmış, DEM Partililer de listede yer almıştı.

TOROSLAR’DA DEM’Lİ ÜYE EŞ BAŞKANLIK YAPACAK!

DEM Parti ile yapılan kirli ittifaka vatandaşların tepkisi henüz dinmemişken yeni bir skandal ortaya çıktı. CHP tarafından Toroslar’a aday gösterilen DEM Partili Abdurrahman Yıldız’ın kontenjan listesi 1. Sıra adayının DEM Parti Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı olan Hülya Ayhan Keskin olduğu ve seçimlerin kazanılması halinde Toroslar’da eş başkanlık anlaşması yapıldığı öne sürüldü.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI ÖRGÜT ÜYELİĞİ VE ÖRGÜT PROPAGANDASI YAPMAKTAN YARGILANIYOR

Öte yandan, CHP’nin Toroslar’daki ikinci sıra meclis üyesi adayı Hıdır Berk’in Akdeniz’de DEM Parti lehine seçim çalışmalarına katıldığı fotoğraflar ortaya çıktı.

Ayrıca Berk’in 2022 yılında, 8. Sıra meclis üyesi adayı Bejna Günay’ın ise 2016 yılında örgüt üyeliği ile örgüt propagandası yapmaktan gözaltına alınıp tutuklandıkları daha sonra serbest bırakıldıkları ve halen Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandıkları da öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle