Hoşgeldiniz  

“HAK-HUKUK-ADALET”ÇİLER BURADA MI?GÜNÜN SKANDAL İDDİASI: BÜYÜKŞEHİR’İN BİLGİSAYARLARI CHP TARSUS İLÇE BİNASINA YERLEŞTİRİLDİ…

admin | 28 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Pazar günü yapılacak yerel seçimler için son hazırlıklar yapılırken, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yeni skandal patladı. Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü binasından bugün 10 bilgisayarın seçim çalışmalarında kullanılmak üzere CHP Tarsus İlçe binasına götürüldüğü öne sürüldü.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de herkes 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere kilitlendi.

Seçimlere katılacak partiler ve adaylar da son hazırlıklarını yapıyor.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden ilk “belediye imkanlarını” siyasi partiye kullandırma bombası patladı.

Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne zimmetli 10 adet bilgisayarın, bugün öğleden sonra CHP Tarsus İlçe Binasına yerel seçimlerde kullanılmak üzere götürüldüğü iddiası ortalığı salladı.

Kamuya ait imkanları siyasi çıkarları için kullandıran Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin başka hangi CHP örgütüne bu tür destek çıktığı da kamuoyunda merak ediliyor.  

Mersin Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta da CHP’li Vahap Seçer’in afişlerini kentin dört bir yanına asmak için belediyeye ait araç ve personeli Seçer ve CHP için görevlendirmesiyle gündeme gelmişti.

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

“HAK-HUKUK-ADALET”ÇİLER BURADA MI?GÜNÜN SKANDAL İDDİASI: BÜYÜKŞEHİR’İN BİLGİSAYARLARI CHP TARSUS İLÇE BİNASINA YERLEŞTİRİLDİ… için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Devletin bakanları İstanbul da onuda haber yapın lütfen

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle