Hoşgeldiniz  

İŞÇİYİ BİTİRDİ SIRA SÖZLEŞMELİ MEMURLARA GELDİ..CHP’Lİ SEÇER SÖZLEŞMELERİ TEK TEK FESHEDİYOR!

admin | 21 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem bürokratlarıyla ve önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakâr işçilerle uğraşma politikasını tam gaz sürdüren CHP’li Vahap Seçer’in şimdi de Belediye bünyesindeki sözleşmeli memurlara sardığı öne sürüldü.

Yerel seçimlerin ardından göreve gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, işi gücü bıraktı, belediye içindeki personele sardı. Yaklaşık 2 yıldır önceki dönem bürokratlarına uyguladığı mobbing ve yine önceki dönemde iş başı yapan milliyetçi/muhafazakâr işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden etmekle meşgul olmaktan herhangi bir hizmet üretmeyen CHP’li Seçer’in son olarak Büyükşehir bünyesindeki sözleşmeli memurlara sardığı “pes”  dedirtti.

SÖZLEŞMELİ MEMURLARA İFTİRA KUMPASLARI!

CHP’li Seçer yönetiminin, yine iftiralarla ve desteksiz tutanaklarla sözleşmeli memurların sözleşmelerini feshettiği iddia edildi.

Sözleşmeli memurların sosyal medya hesaplarını didik didik eden CHP’li Seçer trollerinin, sözleşmeli personellerin paylaşmadığı paylaşımları da onlar yapmış gibi göstererek, sözleşmeleri feshetmeye başladı.

Bazı sözleşmeli memurlara, “3 gün izin almadan üst üste işe gelmediği” iftirası atarak sözleşmelerini iptal eden CHP’li yönetime karşı Seçer mağduru bürokrat ve işçilerin ardından sözleşmeli memurların da dava açmaya başladığı öğrenildi.

BÜROKRATLAR VE İŞÇİLER DAVALARI TEK TEK KAZANIYOR

Devletin verdiği kadroyu ve özlük haklarını “kafasına göre” düşüren CHP’li yönetime karşı bürokratların açtığı davalar Danıştay’dan bürokratlar lehine dönmeye başladı.

Yine aynı şekilde iftiralarla işlerinden edilen ve bu nedenle hiçbir tazminat ve işsizlik maaşı gibi haklarını alamayan işçilerin davaları da sonuçlanmaya başladı. Açtıkları davaları tek tek kazanan işçiler de mahkeme tarafından belirlenen tazminat haklarını almaya hak kazandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle