Hoşgeldiniz  

“İNSANLARIN ŞEREFİYLE OYNAYANLAR AYNI DURUMA DÜŞECEKLER”

admin | 10 Nisan 2017 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kocamaz, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi üzerine oynanan oyunların bir takım çevrelerce devam ettirilmek istendiğine dikkat çekti.

Büyükşehir Meclisi’nde konuşan Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi’nin FETÖ ile ilişkilendirme çabalarının halen sürdüğünü kaydederek, asılsız iddiaları sert bir dille yalanladı.

 

Yine sosyal medyada yer alan ve haberde ‘Darbeci generalin silah arkadaşı’ olarak tanıtılan belediye çalışanı Mustafa Avcı’nın geçmişte birlikte görev yaptığı Akın Öztürk ile beraber çekilmiş bir fotoğrafının çarpıtılarak yayınlanmasına da tepki gösterdi. Başkan Kocamaz, “2016 yılında çok büyük olumsuzluklar yaşadık. Hem ülke olarak hem de Büyükşehir Belediyesi olarak olumsuzluklar yaşadık. 15 Temmuz ve ardından belediyemize kurulmak istenen kumpaslar arkadaşlarımızın moralini de bozdu. Buna rağmen arkadaşlarımız çabuk toparlandı ve büyük hizmetler üretildi. Bugün yine bir arkadaşımızı töhmet altında bırakmaya çalışmışlar. 15 Temmuz hadiselerinde başrol oynayan komutanlardan birisiyle beraber çalıştı diye. Adam askerse nasıl çalışmasın. O dönemlerde resmi görevleri varsa nasıl çalışmayabilir? Ama elinizde resmi bir belge varsa ortaya koyarsanız biz size şapka çıkartırız. Ama askerdi diye, orada çalıştı diye insanları töhmet altında bırakmak edepsizce bir yaklaşımdır. Bir de maaşını yazarak astronomik diye not düşmüşler. Bu arkadaşımız belediyedeki birçok problemi çözdü ve emeğinin karşılığını alıyor. Ama kimse unutmasın ki bu belediyede ilkokul mezunu 14 bin lira maaş alan çaycılar gördük biz. Edepsizce FETÖ’cü birine maaş veriyor diye yazmışlar. Bunlar çok açık bir ifadeyle terbiyesizlik. Bunları da şiddetle kınıyoruz ve belediye üzerine oynanan oyunlarda bunların başrolleri oynadığını herkes biliyor.  İnsanların kafasını karıştırmaya çalıştılar ve insanların şerefiyle haysiyetiyle oynadılar. Ama Allah büyük. Gün gelecek insanların şerefiyle oynayanlar aynı durumlara düşecek. Bunun sonuna kadar da mücadelesini vereceğiz” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle