Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİLİ KOCAMAZ, 3 GÜNDE GÜLNAR VE TARSUS’TA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ!

admin | 14 Ağustos 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz Gülnar’da ve Tarsus’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Burhanettin Kocamaz, Gülnar ve Tarsus’un mahallelerinde yaptığı incelemelerde çiftçinin büyük sorunlarla boğuştuğunu gördüğünü söyledi. Kocamaz, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz,  TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte bu kez de Mersin genelinde çalışmalarını sürdürdü. Cuma’dan bu yana Gülnar ve Tarsus’ta kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Partili Kocamaz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarsus ve Gülnar’daki üreticilerle görüşen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, bu mahallelerde yaptığı incelemelerde çiftçinin büyük sorunlarla boğuştuğunu gördüğünü söyledi.

“BİR YANDA KURAKLIK, BİR YANDA HAYAT PAHALILIĞI VE YÜKSEK ENFLASYON ÇİFTÇİYİ ZOR DURUMA DÜŞÜRDÜ!”

Kocamaz, kuraklık nedeniyle verimin düşük olmasının çiftçiyi çok zor duruma düşürdüğünü kaydetti. Burhanettin Kocamaz, “Çiftçilerimiz, kuraklığın yanında hayat pahalılığı, enflasyon, mazot fiyatları ve geçinme zorluğu çektiklerini dile getirdiler. Burada da anladık ki millet oy verdiğine pişman, çünkü millet perişan” dedi. Kocamaz, “Maalesef perşembenin gelişi çarşambadan belli idi! Görünen köy kılavuz istemezdi! Biz bugün yaşadıklarını seçim öncesi gördük ve uyardık. Ama iktidar koltuğunu koruyabilmek için her türlü yalan dolan iftira ve tezviratları yaptı. Bizleri teröristlerle birlikte hareket ediyorlar diye suçladı. Oysa geçmişten bu yana teröristlerle birlikte hareket eden,  birlikte pozlar veren, devletin kurum kaynaklarını tahsis edenler, peşkeş çekenler bizzat kendileriydi. Ama Milletimizin çoğunluğu iktidar partilerinin yalanlarına inandı, bizim söylediğimiz doğrulara inanmadı. Oysa iktidarın yaptığı bir taktik idi, sürekli beka beka diyerek dikkati başka yerlere çekti ve seçim süreci boyunca ekonomiyi hiç konuşturmadı. Yani, Millete cambaza bak diyerek oylarını aldı ve yeniden iktidara geldi. Şimdi kurunun arasında yaşlarda yanıyor” diye konuştu.

“YEREL SEÇİMLERDE HAK ETTİĞİMİZ NETİCEYİ ALACAĞIZ!”

Mart 2024’tye yapılacak yerel seçimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Burhanettin Kocamaz,  “Biz azimle, kararlılıkla bu mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde, onun açtığı yolda bu milleti baz alarak bu milletin bugün yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Biz İYİ Partililer olarak saflarımızı daha da sıklaştıracak ve mücadeleye devam edeceğiz. Yerel seçimlerde de hak ettiğimiz neticeyi alacağız” şeklinde sözlerini sürdürdü.

“KENDİNE GÜVENEN ADAY OLSUN”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Kocamaz, yerel seçimlerle genel seçimlerin politikası ve ortamının çok daha farklı olduğunu,  yerel seçimlerde aday faktörünün daha çok ön plana çıktığını vurguladı.

“Genel seçimlerde insanlarımız kendi partisini bırakıp bir başka partiye oy vermekte zorlanıyor. Ama yerel seçimlerde adaya güvenilirse aday dürüstse aday başaracak gibi görülebiliyorsa insanlara güven verebiliyorsa insanlar kendi partisinin dışında o yaşadığı kentte ulaşabileceği bir adaya destek verebiliyor. Onun için İYİ Parti’de herkesi siyaset yapmaya davet ediyoruz” diyen Kocamaz, “Aday adayları belli olduktan sonra genel merkez tarafından anketler, alan araştırmaları yapılacak, bunların içerisinde en fazla oyu kim alabilecekse, ipi kim göğüsleyecekse İYİ Parti’nin adayı o olacak. Allah’ın izniyle seçimi de belirlenen adayla kazanacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

“BELEDİYELER ÇOK ÖNEMLİ BELEDİYELERİ HAFİFE ALMAYALIM”

İYİ Parti’nin şu andaki kararının yerel seçimlere tek başına girerek yerel iktidara yürümek istediğini söyleyen Kocamaz, “Belki ilerde ne olur bilmiyoruz. Altılı masa ittifakı tamamen ortadan kalktı. Bir daha o noktalara dönülmeyeceğini herkesin bilmesi lazım. Çünkü altılı masa ittifakı, içindeki her partiye zarar verdi. En çokta İYİ Parti’ye zarar verdi” diye konuştu.

Milletvekili Kocamaz, 1994’den sonra Mersin’de Türk milliyetçiliğinin gerçekten doruğa tırmandığını, ancak bugün gelinen noktada, Türk milliyetçilerinin, Yörük çocuklarının dışlanacak noktaya geldiğini dile getirdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle