Hoşgeldiniz  

İMAR A.Ş’Yİ 37 LÜKS DAİRE VE 25 MİLYON TL NAKİTLE DEVRALAN CHP’Lİ SEÇER YÖNETİMİ ŞİRKETİ ZARARA SOKTU! BOMBA AÇIKLAMA…

admin | 30 Ağustos 2021 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ağustos ayı meclisinde Büyükşehir iştiraklerinden İmar A.Ş’nin zarar ettiği yönündeki açıklamaların ardından CHP’li Seçer topu her zamanki gibi önceki döneme atmıştı. Önceki dönem İmar A.Ş Genel Müdürü olan Kerim Tufan’dan bomba açıklamalar geldi.

Meclis’te İmar A.Ş’nin belediyeye ait ihalelere girebilmesi için teminat mektubu alabilmesi yetkisi teklifinin komisyon tarafından oy çokluğuyla reddedilmesinin ardından yaşanan tartışmalar gözleri bir anda İmar A.Ş’ye çevirdi. AK Partili Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan, 6 ayda şirketin 3 Milyon 385 Bin TL zararını üstüne yıllık sabit giderlerinin 5 Milyon TL’nin olduğunu açıklaması şok yaratmıştı.

Özturan’ın açıklamalarının üstüne söz alan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “İmar A.Ş.’nin herhangi bir açık veren pozisyonu yok. Personel rejimine de düzen getirdik. Oradaki o hantal yapıyı da ortadan kaldırdık” açıklamasına cevap Seçer yönetimin devraldığı dönemin Genel Müdürü Kerim Tufan’dan geldi.

Güney TV’de açıklamalarda bulunan Kerim Tufan, mecliste söylenenleri üzüntüyle dinlediğini ifade ederek başladığı açıklamasında sayısal verilerle kendi döneminde şirkette kaç kişi çalıştığını ortaya koydu.

BOMBAYA GEL: “25 MİLYON TL NAKİT VE 37 ADET LÜKS DAİRE TESLİM ETTİK!”

İmar A.Ş’nin kendi dönemlerinde hantal bir yapıda olmadığını ifade eden Kerim Tufan, “Bizim dönemde 1 Genel Müdür 1 adet de İdari İşler Müdürü görev yapıyordu. Asıl şimdiki dönemde 2 genel müdür yardımcısı ve ilave müdürlerle 150 personel çalıştıran İmar A.Ş  hantal yapıya bürünmüştür” dedi.

Kendi dönemlerinde İmar A.Ş’nin zararda olmadığını açıklayan Tufan, “Bizler 25 Milyon 706 bin 363 TL Nakit ve 37 adet de 3+1 lüks daire malvarlığıyla teslim ettik. Yani İmar A.Ş. söylenildiği gibi bizim dönemimizde zarar etmemiştir” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle