Hoşgeldiniz  

İL BAŞKAN YARDIMCISININ AÇIKLAMASINI YOK SAYDILAR, SANSASYONEL’İ HEDEF GÖSTERDİLER!

admin | 30 Ocak 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un sosyal medya üzerinden MHP’li Toroslar Belediyesi’nde yaşandığı iddia edilen olaylara ilişkin sorduğu soruları haberleştiren Sansasyonel Haber’i hedef gösteren 4 MHP’li ismin, haberin kaynağı olan kendi il başkan yardımcılarına tek söz söylememesi büyük tepki topladı.

MHP Mersin Teşkilatında İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un açıklamasının yankıları sürüyor. Kendisine ait sosyal medya hesabından partisine bağlı Toroslar Belediyesi’nde yaşandığı öne sürülen yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarını soru sorarak gündeme taşıyan Kurul’un bu sorularını haberleştiren Sansasyonel Haber, MHP’li isimler tarafından adeta hedef gösterildi.

MHP İl Başkan Yardımcısı Volkan Kurul’un sorularını Sansasyonel Haber’e mal eden MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, Mezitli İlçe Başkanı Kamil Durmuşoğlu ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sezer’in Sansasyonel Haber’i MHP’lilere hedef göstermesi şok yarattı.

MHP’li bu dört isim, MHP İl Başkan Yardımcısının adını vermediler ama Kurul’un paylaşımını FETÖ’ye bağlayarak yeni bir skandala imza attılar.

Habercilik ilkeleriyle olayı haberleştiren Sansasyonel Haber’in MHP camiasının önüne haksız iftiralarla atılması da Mersin kamuoyunun tepkisini çekti. İftiralarla ve haksız bir şekilde hedef gösterilen Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez’in Savcılığa giderek, iftiralara öncü olan bu dört isim hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

İŞTE PAYLAŞIM YAPARAK SANSASYONEL HABER’İ MHP CAMİASININ ÖNÜNE İFTİRALARLA ATAN 4 İSİM VE ONLARDAN PAYLAŞAN VE BEĞENİYLE YAYDIRAN KİŞİ SAYISI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle