Hoşgeldiniz  

HAYDA… BÜYÜKŞEHİR, PERSONELİNİ MARATONA AİLELERİYLE BİRLİKTE KATILMAYI ZORUNLU TUTTU, İYİ Mİ?

admin | 27 Kasım 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

28 Kasım Pazar günü Tarsus’ta Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla yapılacak olan 13. Uluslararası Tarsus Maratonu’na katılımı yüksek tutmak için personellerini halk koşusuna kaydederken, aileleriyle birlikte etkinliğe katılmalarını zorunlu tuttu.

Büyükşehir Belediyesi’nin 28 Kasım’da Tarsus’ta düzenlenecek olan 13. Uluslararası Tarsus Maratonu öncesinde katılımı yüksek tutmak için Büyükşehir personelini zorunlu etkinliğe çağırması şaşkınlıkla karşılandı.

Daire Başkanlarından şeflere, şeflerden de personele servis edilen mesajla personelin “aileleriyle birlikte” Tarsus Maratonu etkinliğine katılması şart koşuldu. Halk koşusunda katılımı yüksek tutmak isteyen Seçer yönetiminin, personele attığı mesaj şu şekilde: “Arkadaşlar pazar günü Tarsus ta yapılacak olan yarı maratona lütfen arkadaşlarımız katılım sağlasın.  Mümkünde ailesiyle birlikte. Bizlerde orada olacaz hepinize kolay gelsin.”

PERSONELDEN HABERSİZ KOŞUYA KAYIT YAPTIRILDI!

Büyükşehir personelinin bir çoğunun da halk koşusuna kayıtlarının yapıldığı belirtildi. Personelin isteği dışında gerçekleşen kayıtların ardından kendilerine “Koşuya katılın kayıtlarınızı yaptırdık” diye söylenmesi de ayrıca şaşkınlık yarattı.

Tarsus Maratonu için katılımı yüksek tutmaya çalışan Büyükşehir’in Mersin’den Tarsus’a ücretsiz servis kaldıracağı öğrenildi. Kentin 10 farklı noktasından vatandaşları Tarsus’a götürecek olan Büyükşehir, halk koşusu katılımını yüksek tutmak için elinden geleni yapıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle