Hoşgeldiniz  

HAMİT İZOL’DAN “BASIN” ELEŞTİRİSİ: “ŞANTAJ YAPANLARIN KARŞISINDAYIM!”

admin | 12 Haziran 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yeni Güney Gazetesi Sahibi ünlü işadamı Hamit İzol, kendi gazetesindeki köşesinden Mersin basınına üstü kapalı mesajlar gönderdi.

Başta Mersin olmak üzere Türkiye’nin tanıdığı isimlerden olan ünlü İşadamı Hamit İzol, kendisinin de içinde yer aldığı Mersin basın camiasına uyarılarda bulundu. İmtiyaz Sahibi olduğu Yeni Güney Gazetesi’ndeki köşesinde Mersin basınını değerlendiren İzol, son günlerde “bir kısım medya”da yer alan uygunsuz başlıklara dikkat çekti.

 

Mersin’de gazetecilik yapan birçok insanla dostluğunun olduğunu kaydeden İzol, “Gazetecilerle dostluğum, Mersin’e ilk geldiğim yıllarda başlar. Bu dostluk, onlardan bir veya birkaç kişinin yaptığı doğru, yanlış, insanları yaralayıcı, üzücü haberlerde sorumluluğum yoktur, olamaz. Tasvip etmediğimi herkes bilir” diye yazdı.

 

Kendi gazetesinde çalışan gazetecilerin yaptığı her haberde sorumluluğu olduğunu ifade eden Hamit İzol, sektördeki diğer gazetecilerin işini yapma şekline karışmaya hakkı olmadığını belirterek, “Diğer gazeteci dostlarımın işlerini yapma şekline karışmaya ne hakkım vardır ne de engelleyebilirim. Ancak Tetikçilik, şantaj yapanların da karşısındayım” diyerek özellikle son günlerde Mersin basınında şantaj maksadıyla atılan manşetlerden ve haberlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirmesi dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle