Hoşgeldiniz  

GÜNÜN KENDİ KALESİNE GOL ATANI: AKDENİZ’DE HDP’Lİ MECLİS ÜYESİ BELEDİYE BAŞKANINA VURAYIM DERKEN, İTTİFAK ORTAĞI CHP’Lİ SEÇER’İ GÖMDÜ…

admin | 02 Ocak 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisinde HDP’li Meclis Üyesi Nevzat Baran, Akdeniz halkının çektiği sıkıntıların giderilmesi çağrısı yaparak Akdeniz Belediyesi’nin AK Partili Başkanı Gültak’ı vurmaya kalktı. HDP’li Baran’ın şikayetlerinin muhatabı Akdeniz Belediyesi değil, ittifak ortakları CHP’li Büyükşehir çıktı.

Akdeniz Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında HDP’li Meclis üyesi Nevzat Baran’ın AK Partili Akdeniz Belediye yönetimini vuracağım derken ittifak ortağı CHP’li Büyükşehir’i vurmasının şaşkınlığı yaşandı.

HDP’li Baran, merkezdeki park sorunuyla mahallelerdeki altyapı eksikliğini yerden yere vurdu ancak çözümün adresi CHP’li Büyükşehir çıkınca HDP’li ve CHP’li meclis üyelerinde derin bir sessizlik oldu.

HDP’li Nevzat Baran, “Başka bahara kalan Akdeniz’in hayallerinden bahsedeceğim. Temizlik personelinin eksikliğinden kaynaklı aksayan temizlik sorunları var. Personel az, mahallelere 1-2 personel gidiyor” deyince Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak araya girdi.

Gültak, “Temizlik personelimiz fazlasıyla var. Böyle bir sorun yok çok sayıda işçi aldık. Ortada temizlik sorunu yok ama temizlikle ilgili operasyon çekenler var. Bunları da ispatladık. Mahallelerdeki kadın ve çocuklarla konuştuk, operasyonla algı yönetenlerin kim olduğu ortaya çıktı” dedi.

HDP’Lİ “ALT YAPI” DEDİ, “OTOPARK YOK” DEDİ, AK PARTİLİ YERİNE İTTİFAK ORTAĞINI YERDEN YERE VURDU, FARKINDA DEĞİL!

Mahallelerde altyapıdan kaynaklı sorunlar olduğunu dikkat çeken HDP’li Baran, “Fosseptik ve rögar kapaklarının üstüne halılar koyarak kokuların önüne geçiyor mahalleli. Bu sorunlar nasıl giderilecek?” diye sordu.

Nevzat Baran, “Akdeniz çarşı merkezinin trafik sorunu nasıl çözülecek? Çarşıya geldiğimizde araç park alanı bulamıyoruz. Bu sorun da çözülmedi” deyince AK Partili Mustafa Gültak CHP’li Büyükşehir’e çağrı yaptı.   

GÜLTAK: “BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE BUNLAR DİLE GELMEZ, BEN BURADAN SÖYLEYEYİM BARİ!”   

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “HDP’li meclis üyesi ağzından park sorunu olduğunu, altyapı sıkıntısı olduğunu duymak benim hoşuma gider. Park ve altyapı sorununu da medya aracılığıyla biz de söyleyelim. Büyükşehir Belediye Başkanına ben söylemiyorum, ben söyleyince sıkıntı oluyor. Ama HDP’li meclis üyemiz dedi ki, Mersin merkezde park sorunu var, altyapı eksikliğinden dolayı mahallelerde koku var dedi. Lütfen bir MESKİ’ye talimat verirseniz iş çözülür. Ben bunların Büyükşehir’de dile geleceğini düşünmüyorum, Büyükşehir belediye başkanına selam olsun, buradan HDP’li meclis üyemizin çağrısını duyuralım” diyerek CHP-HDP ortaklığına vurgu yaptı.

AKDENİZ’DE YEŞİL ALAN SAYISI ARTSIN DİYEN HDP’LİYE KENTSEL DÖNÜŞÜM VURGUSU…

Akdeniz’de yeşil alan sayısının arttırılması gerektiğini ifade eden HDP’li Baran’a kentsel dönüşüm çağrısı yapan Gültak, Akdeniz’de kentsel dönüşüme HDP ve CHP’nin karşı çıktığını hatırlattı.

Gültak, “Yeşil alan sayısının arttırılması isteniyorsa Akdeniz’de onun da çözümü belli. Kentsel dönüşüm. Kentsel dönüşüm girmeden kim gelirse gelsin, hangi belediye başkanı bu koltuğa oturursa otursun, Yeni Pazar, Hal, Güneş Şevket Sümer bunların hiçbiri değişmeyecek” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle