Hoşgeldiniz  

GÜLNAR BELEDİYESİNİN HESAPLARINA TEDBİR KONDU… İCRA MAHKEMESİNE MHP’Lİ BELEDİYEDEN TEHDİT GİBİ DİLEKÇEYLE TEDBİR KALDIRMA İSTEMİ GELDİ!

admin | 02 Ekim 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Çalışanlarının maaşını ödemeyince icraya verilen Gülnar Belediye Başkanlığının hesaplarına tedbir kondu. Tedbirin kaldırılması için Silifke İcra Mahkemesine başvuran Belediyenin avukatları tehdit gibi dilekçeyle tedbirin kaldırılmasını istedi.

Gülnar Belediyesi, işçilerin maaşlarını bile ödeyemez hale gelince, icraya verildi. Silifke İcra Hukuk Mahkemesi de Belediyenin Emlak Vergilerinin yatırıldığı hesaba tedbir koydu. Gülnar Belediyesi hesabında bulunan 27 bin 735 TL’ye tedbir koyan Silifke İcra Mahkemesi’ne Gülnar Belediyesi’nin avukatlarından skandal ifadeler içeren bir dilekçeyle tedbirin kaldırılması istendi.

YARGI’YA “HÜKÜMET”LE TEHDİT!

Tedbir kararının kaldırılması için dilekçe yazan Gülnar Belediyesi’nin dilekçenin başına yazdığı “Hükümet Ortağı olan Gülnar Belediye Başkanlığı’nın Hesapları Üzerine Konulan Tedbir Kararı İle Hizmetleri Hiç Yapamaması ve Maaşlarını Ödeyemeyecek ve Belediyeyi Çalışamaz Hale Getirecek Tedbir Kararının Kaldırılması İstemidir” başlık şok yarattı.

31 Mart yerel seçimlerinde Gülnar’da Cumhur ittifakı olarak girilen seçimde AK Parti Başkan Adayı olarak aday çıkartmamış, MHP’li adayı desteklemişti. Seçimleri de MHP’nin adayı Alpaslan Ünüvar kazanmıştı.

Mahkemeye yazılan dilekçede “Hükümet Ortağı” denilerek Gülnar Belediyesi’nin hesaplarına konan tedbirin kaldırılmasının istenmesini, şekil itibariyle Yargıya gösterilen tehdit olarak yorumlayan uzmanlar, skandal dilekçe hakkında da soruşturma açılması gerektiğini savundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle