Hoşgeldiniz  

GÜLMEDİK… KILIÇDAROĞLU’NDAN HEP AYNI ESPRİ… “MALI GÖTÜRDÜM!”

admin | 07 Temmuz 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hastane Caddesi’nde simit yedi. Simidi yerken de sürekli yaptığı espriyi yaptı: “Erdoğan şimdi diyecek ki malı götürdü!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin programı başladı. Kılıçdaroğlu’nun Mersin turunda yanında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Mersin milletvekilleri, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mersin ve Adana’nın CHP’li ilçe belediye başkanları ve belediye bürokratları yer aldı.

Mersin’in en kalabalık caddelerinden biri olan Hastane Caddesi’nde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Aksaray’da başlattığı esnafta yemek yerken “Malı götürdüm” esprisini burada da yaptı.

SİMİT AYRAN İKRAM EDİLDİ, ÖĞRENDİĞİ ESPRİSİNİ TEKRARLADI

Simitçi dükkanına giren Kılıçdaroğlu’na, simit ve ayran ikram edildi. Simit ikramına sürekli tekrarladığı espriyle karşılık veren Kılıçdaroğlu, “Simit veriyorsun ama Erdoğan diyecek ki Kılıçdaroğlu malı götürdü” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, ilk olarak Şubat ayında Aksaray’da döner ikramında bulunan esnafın da ikramını geri çevirmemiş, döneri yerken “Bunu yiyeceğim, diyecekler ki malı götürdü. Böyle de manşet atarsınız artık” esprisini yapmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle