Hoşgeldiniz  

GENCECİK BİR HAYAT BİTTİ BEYLER… POLİS İNTİHARI AK PARTİLİ ERCİK VE CHP’Lİ BAŞARIR’I KARŞI KARŞIYA GETİRDİ!

admin | 02 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

26 Eylül’de Polis Memuru Nagehan Ekiz’in intiharından sonra baba Ali Ekiz’in iddialarının ardından siyasiler de birbirine girdi. AK Parti İl Başkanı Ercik CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın açıklamasına tepki gösterirken, CHP’li Başarır da Vali Ali İhsan Su’yu hedef aldı.

26 Eylül’de evinde intihar eden Polis Memuru Nagehan Ekiz’in, ölümünün ardından ortaya atılan iddialar, Türkiye gündemine oturdu. Nagehan Ekiz’in babası, emekli Başkomiser Ali Ekiz’in sosyal medya üzerinden ortaya attığı iddiaların ardından gözler bir anda AK Parti Mezitli İlçe Teşkilatına çevrilmesine neden oldu.

Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Nagehan Ekiz’in AK Parti Mezitli İlçe Teşkilatında 2 saatliğine görevlendirilmesi sırasında yaşanan bir olayın Nagehan’ın ölüm sebebi olduğunu iddia eden Baba Ekiz, Mezitli İlçe Emniyet Şube Müdüründen şikayetçi olduğunu kaydetmişti.

Baba Ekiz’in iddialarının ardından Mersin Valiliği bir açıklama yaparak, soruşturma başlatıldığını kaydetmişti.

CHP’Lİ BAŞARIR VALİ SU’YU HEDEF ALDI

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da Baba Ali Ekiz’in açıklamasının ardından Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu hedef aldı. Başarır, “Şimdi buradan soruyorum; her gün 3-4 polisimiz intihar ediyor, nerden? Milletvekiliniz polise ‘ş…….’ der, ilçe başkanı sekreteriniz polise hakaret eder. Gencecik, hayatının baharında bu kız. Yazık değil mi? Onun babasına, annesine nasıl hesap vereceksiniz?  Kendisine hakaret eden sekreter, ‘Seni sürdüreceğim’ diyen ilçe başkanı şu an koltuklarında oturuyor ancak bugün polisimiz aramızda değil. Buradan Mersin Valisi’ne sesleniyorum: Polisine ‘ş…….’ diyen milletvekilinin yanında oldun. Burada da AKP Mezitli İlçe Başkanı’nın ve sekreterinin yanında olacak mısın?” açıklaması yaptı.

AK PARTİLİ ERCİK: “SANA YAZIKLAR OLSUN ALİ MAHİR BAŞARIR!”

CHP’li Başarır’ın bu açıklamasının ardından AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik de yazılı bir açıklama yaparak Başarır’a “Yazıklar olsun” dedi.

Başarır’ı yalanlarla algı oluşturmaya çalışmakla itham eden AK Partili Ercik şöyle devam etti:

Millete hizmet yolunda bir varlık gösteremeyince yalan dolanla algı oluşturmaya çalıştığından dolayı sana yazıklar olsun CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır!

Polis Memurumuz Merhume Nagehan Ekiz 26.09.2021 günü intihar etmesi öncelikle bizleri derinden üzmüştür. 27.08.2021 tarihinde (1 Ay Önce) Mezitli ilçe binamızda geçici olarak sadece o gün için 2 saatliğine görev yapan rahmetli polis memurumuz bir ay sonra intihar etmiştir. Bunu nasıl AK Parti’ye bağlarım hesabı yapacağınıza, yalanla dolanla algı oluşturacağınıza Mersin için çakılı bir çivisi olmayan senin gibi milletvekiline yazıklar olsun! Sosyal medyada kullandığın ifadelerin tamamının yalan olmasından dolayı yine yazıklar olsun! Buradan da siyasi rant elde etmeye çalıştın ya sonuna kadar yazıklar olsun CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır.

Merhume polis memurumuzun herhangi bir yazılı ve sözlü şikayeti olmamasına rağmen buna sebep olarak bazı yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yapılan yalan haberlerle teşkilatımızın hedef olarak gösterilmesi ve buradan siyasi rant elde edilmeye çalışılması bizleri üzmüştür.

İntihar olayı ile ilgili Mersin Valiliği inceleme başlatmıştır. Merhumenin ailesine, polis teşkilatımıza ve milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Kamuoyuna duyurulur.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle