Hoşgeldiniz  

GECENİN SKANDALI… BÜYÜKŞEHİR DAİRELER ARASI MAÇTA KAVGA ÇIKTI, HAKEMİ DÖVÜP HASTANELİK ETTİLER!

admin | 05 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir’de bomba skandal patladı. Daire Başkanlıları arasında düzenlenen futbol turnuvası kapsamında bu gece oynanan Sağlık Dairesi-Zabıta Dairesi maçında Zabıta takımın oyuncusu hakeme saldırdı. Sağlık Daire formasıyla maçta yer alan Olcay Tok’un çok sinirlendiği ve Zabıta Daire oyuncusunu işten çıkarmakla tehdit ettiği iddiası ortalığı sallarken, burnundan yaralanan hakem hastaneye kaldırıldı.

CHP’li Mersin Büyükşehir, gece vakti yeni bir skandalla çalkalandı. Daireler arası gerçekleşen turnuvanın bu geceki maçında hakeme saldırdılar, burnundan yaralanan hakem hastaneye kaldırıldı.

Olay bu akşam saatlerinde Macit Özcan Spor Tesislerinde meydana geldi. Zabıta Dairesi ile karşılaşan Sağlık Dairesi maçında tansiyon bir anda yükseldi. Sağlık Dairesi forması giyerek maçta yer alan Genel Sekreter Olcay Tok’un da karıştığı kavgada maçın hakemi M.I, saldırıya uğradı. Burnundan darbe alan hakem M.I, kanlar içinde yerde kalırken hakem tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Zabıta Dairesi forması giyen oyuncu Ş.S, hakemin verdiği kararın ardından hakem M.I’ya tepki gösterdi. Yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Hakem M.I’ya kafa atan Zabıta oyuncusu Ş.S, hakem M.I’yı yaraladı. Kanlar içinde yerde kalan M.I’nın tedavisi için ambulans çağrıldı.

GENEL SEKRETERİN GÖZÜ ÖNÜNDE… HAKEME KAFA ATILDI… DİSİPLİN SIFIR!

Kavgaya ve hakeme saldırılmasına sinirlenen Sağlık forması giyen Genel Sekreter Olcay Tok, hakeme kafa atan personel Ş.S’ye tepki gösterdi. Tok’un personeli işten çıkarmakla tehdit ettiği iddiası ise ortalığı salladı.

Burnunda kırık şüphesiyle hakem M.I’nın tedavisinin ise hastanede sürdüğü bildirildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle