Hoşgeldiniz  

DEM-SAĞLAR İTTİFAKI DOĞRU MU? FİKRİ SAĞLAR, VAHAP SEÇER’E KARŞI VİTES YÜKSELTTİ… OLAYLAR, OLAYLAR, OLAYLAR…

admin | 05 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de Mersin Büyükşehir aday karmaşası sürüyor. Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in adının halen açıklanmaması Seçer cephesinde gerginliği arttırırken, aday adaylarından Fikri Sağlar’ın X üzerinden attığı son paylaşım, Ankara’da adaylık mücadelesinin nasıl kızıştığını da gözler önüne serdi.

CHP’de adayları kesinleştirecek Parti Meclisi toplantısı 2 haftadır erteleniyor. CHP’de, İstanbul ve Ankara dahil 7’si büyükşehir, 353 seçim çevresinde adaylar açıklandı. CHP’nin elinde bulunan Mersin ise henüz açıklanmadı.

2019 seçimlerini kazanan Vahap Seçer de 2 haftadır adaylığının açıklanmasını beklerken, Ankara’da Mersin Büyükşehir adaylığı için devre yapanların atakları da arttı.

Genel Başkan seçildiği son kongre sürecinde kaybeden Kılıçdarğlu’nu açıkça destekleyen ve kongrede Özgür Özel ve destekçilerinden tepki gören Vahap Seçer’n adaylığının da zor olduğu öne sürülürken, aday adaylarından eski Bakan Fikri Sağlar’ın X üzerinden yaptığı son paylaşım Seçer cephesinde büyük paniğe yol açtı.

“ANCA BEN KAZANIRIM!”

Fikri Sağlar, Mersin’de yaşayan her kesimden oy alabilecek ismin kendisini olduğunu öne sürerek, kazanacağını savundu.

Sağlar, “2024 yerel seçiminde durum 2019’dan farklı! İttifaklar değil, herkesten oy alacak adaylar kazanacak. CHP Mersin’i kazanmak için herkesten oy alacak adayı tercih etmeli. Mersinlilerin iradesini bilerek iddia ediyorum ki ben herkesten oy alarak Mersin’i kazanırım” dedi.

Sağlar bu paylaşımıyla mevcut başkan Vahap Seçer’in her kesimden oy alamayacağını öne sürerek, seçimleri kazanamayacağını iddia etti.

2004’TE DEHAP SAĞLAR’A AÇIK DESTEK VERMİŞTİ… 2024’TE DE DEM’İN DESTEĞİNİ Mİ ALDI? BOMBA İDDİA…

2004 yerel seçimlerinde Mersin’de DEHAP’ın da aralarında bulunduğu sol partilerin açık desteğiyle SHP’nin Büyükşehir adayı olan Fikri Sağlar’ın 2024 seçimlerinde de bu kez adı DEM Parti olan DEHAP yapısından yine destek aldığı iddia ediliyordu.

Sağlar’ın bu paylaşımı, DEM Parti desteğini aldığı yorumlarını da güçlendirdi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle