Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… KONGREDE VEDA EDEN CHP’Lİ ÇAMAK’TAN “U” DÖNÜŞÜ

admin | 25 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

12 Ocak’ta gerçekleştirilen CHP Mersin İl Kongresi’nde yeni dönem için hiçbir yere aday olmadığını açıklayan Milletvekili Hüseyin Çamak’ın 24 Haziran seçimlerinde yeniden aday olmak için çalışma yaptığı öne sürüldü.

CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak’ın 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimlerinde yeniden aday olabilmek için çalışma yaptığı öne sürüldü.

 

Mevcut milletvekilinin yeni seçimlerde aday olmak için çalışma yürütmesi normal ve ekstra haber değeri olmazken, CHP’li Çamak’ı bu habere konu eden unsur ise Çamak’ın il kongresindeki iddialı çıkışı.

 

12 Ocak’ta gerçekleşen CHP Mersin il kongresinde delegelerden Mithat Fahlioğulları, CHP Mersin Milletvekillerinin hepsinin belediye başkan adaylığı çalışması içerisinde olduğunu söylemiş, bunun üzerine CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak söz istemişti. Çamak, burada yaptığı konuşmada, “Burada belediye başkanlığı çalışması yaptığım söylendi az önce. Burada tüm partililerimin, Grup Başkanvekilimin önünde söylüyorum. Yeni dönemde ben hiçbir yere aday değilim. Bu benim son dönemim. Ne milletvekilliğinde ne de belediye başkan adaylığında olmayacağım. Bayrağı bizden sonraki nesle teslim edeceğim. Bunun böyle bilinmesini ve artık en azından benim adım üzerinden polemiğe girilmesinin önüne geçmek için bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum!” demişti.

 

“ERKEN SEÇİM OLDU, 1,5 SENEMİ YEDİLER!”

 

24 Haziran’da erken seçim kararının alınmasının ardından CHP’li Çamak’ın da yeni dönemde bir kez daha milletvekili adaylığını zorladığı iddiaları CHP kulislerinde şok yarattı. Çamak’ın gerekçe olarak erken seçim kararının alınması sebebiyle görev süresinin 1,5 sene kısalması olarak gösterdiği ve milletvekilliğine devam etmek istediği öne sürüldü.

 

Bunun için de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme zemini arayan Çamak’ın kendisine destek için bazı il yöneticileriye de görüştüğü sızan bilgiler arasında.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle