Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA: BÜYÜKŞEHİR OLMADI, BARİ TOROSLAR’I GERİ VERİN… CUMHUR’UN 2019 BÜYÜKŞEHİR ADAYI HAMİT TUNA ROTASINI YENİDEN TOROSLAR’A MI ÇEVİRDİ?

admin | 06 Ağustos 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının Mersin Büyükşehir Beleidye Başkan Adayı olan ve seçimi kaybeden MHP’li Toroslar eski Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın 2024 seçimlerinde yeniden Toroslar Belediye Başkan Adayı olmak için çalışma yaptığı iddia edildi.

2024 yerel seçimlerinde aday olma mücadelesi tüm partilerde sürerken, son flaş iddia 2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’dan geldi.

MHP’li eski Toroslar Belediye Başkanı olan Hamit Tuna, 2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının ortak Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuş ve kazanamamıştı.

BÜYÜKŞEHİR’İ KAZANAMADI, TEKRARDAN TOROSLAR’A ROTAYI ÇEVİRDİ! GÜNÜN İDDİASI…

Geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Hamit Tuna’nın, genel merkezde Büyükşehir için değil, yeniden Toroslar Belediye Başkan Adayı olmak için görüşme yaptığı iddiası Mersin siyasi kulislerinde büyük yankı buldu.  

İttifaka rağmen Büyükşehir’i kazanamayan Hamit Tuna’nın 2024’te de Büyükşehir için uğraşmayıp, yeniden ilçe belediye başkanlığı için adaylığı zorladığı iddiası da siyasi kulislerde şaşkınlıkla karşılandı.

KULİSLERİN SON MERAKI: HAMİT TUNA TOROSLAR İÇİN OYNUYORSA, ATSIZ AFŞIN YILMAZ NE OLACAK?

2019 yerel seçimlerinde Toroslar’ı bir başka MHP’li isim Atsız Afşın Yılmaz kazanmıştı. 2019 yılından beri Toroslar Belediye Başkanlığını yürüten Yılmaz’ın, Hamit Tuna’nın bu adaylık girişimi için ne diyeceği de merak konusu oldu.

Tuna’nın Toroslar iddiası hayat bulursa, MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın bir yere konumlandırılıp, konumlandırılmayacağı da merakla beklenmeye başlandı.

ADANA’YI KAZANAMAYAN SÖZLÜ BAHÇELİ’YE BAŞDANIŞMAN OLARAK ATANDI, HAMİT TUNA’YA HİÇBİR GÖREV VERİLMEMİŞTİ

MHP 2019 yerel seçimlerinde Adana ve Mersin’de AK Parti ittifakıyla aday çıkartan MHP, güneydeki 2 ili de kazanamamıştı. Adana’yı kaybeden Hüseyin Sözlü, bu kayba rağmen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı olarak atanmıştı.

Mersin’i kazanamayan Hamit Tuna ise MHP tarafından yeni bir görevlendirme almamıştı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ İDDİA: BÜYÜKŞEHİR OLMADI, BARİ TOROSLAR’I GERİ VERİN… CUMHUR’UN 2019 BÜYÜKŞEHİR ADAYI HAMİT TUNA ROTASINI YENİDEN TOROSLAR’A MI ÇEVİRDİ? için 1 yorum

  1. […] FLAŞ İDDİA: BÜYÜKŞEHİR OLMADI, BARİ TOROSLAR’I GERİ VERİN… CUMHUR’UN 2019 BÜYÜKŞ… 2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının Mersin Büyü… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle