Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA: HAMİT TUNA TOROSLAR ADAYLIĞINI GARANTİYE ALMAK İÇİN ATSIZ AFŞIN YILMAZ’I BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞINDA “GAZLATIYOR!” İSMAİL SAYMAZ’A MHP GENEL MERKEZİ’NDEN UÇURULAN PLANLI KULİS…

admin | 07 Ağustos 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Genel Merkezi’ni Toroslar Belediye Başkan adayı olmak için adeta ablukaya alan 2019’un kaybeden Cumhur’un Büyükşehir Adayı Hamit Tuna’nın, Toroslar koltuğunda oturan Atsız Afşın Yılmaz’ı Büyükşehir Adayı olması için bazı çevrelerce aklının çelinmesi için harekete geçirdiği iddiası Mersin’e bomba gibi düştü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP’nin elindeki 11 Büyükşehir’i Cumhur’a kazandırmak için seçim çalışmalarını başlatmasının ardından Mersin MHP hareketlendi.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti destekli MHP Büyükşehir Adayı olan Hamit Tuna’nın seçimi kazanamaması, AK Parti Genel Merkezi’nde yeni bir stratejiyle gidilmesi için çalışılsa da MHP Mersin teşkilatının 2024 seçimlerinde de Büyükşehir adayının partililerinden olacağına inancı tam.  

İDDİAYA GEL: “HAMİT TUNA TOROSLAR’I BOŞALTMAYA ÇALIŞIYOR!”

2019 Cumhur ittifakının Büyükşehir Adayı Hamit Tuna’nın 2024 seçimleri için rotasını Büyükşehir adaylığına değil de yeniden Toroslar Belediyesi’ne çevirdiği iddiası şaşkınlıkla karşılanırken, MHP Genel Merkezini Toroslar adaylığı için adeta ablukaya alan Tuna’nın Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı ekarte etmek için hazırlık yaptığı iddiası ise bomba etkisi yarattı.

Tuna’nın, MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz’ı Büyükşehir adayı olması noktasında Genel Merkeze yakın çevrelerce aklını çelmek için çalışma yaptığı kulisleri salladı. Yılmaz’ın Büyükşehir adayı olmak için Toroslar adaylığını “boşlayacağından” temel alan planın son ayağında Gazeteci İsmail Saymaz’ın köşe yazısı devreye girdi.

CHP’Lİ GAZETECİ “KULİS” DİYE YAZDI… BAZI MHP’LİLER VE CHP’LİLER YAZIYI YAYDIRDI…

MHP’ye yakın bazı kaynaklarca CHP’ye yakın Gazeteci İsmail Saymaz’a fısıldanan kulise göre Mersin’de MHP’nin adayı Atsız Afşın Yılmaz olarak verildi. Saymaz geçtiğimiz hafta yayınladığı köşe yazısında, “11 büyükşehirden Adana ve Mersin’in MHP’ye bırakılacağı konuşuluyor. MHP, iki büyükşehirle birlikte kendisi tarafından yönetilen Manisa’yı da istiyor. Adana’da MHP’li eski başkan Hüseyin Sözlü’nün, Mersin’de de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın aday olacağı ifade ediliyor” diye yazdı.

İsmail Saymaz’ın bu Mersin kulisini içeren yazısının da Mersin MHP içerisinde ve bazı CHP’lilerce whatsApp üzerinden yaydırılması da dikkatlerden kaçmadı.

ATSIZ AFŞIN YILMAZ, BÜYÜKŞEHİR ADAYI GİBİ ÇALIŞMAYA BAŞLADI BİLE; İYİ Mİ!!!

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci İsmail Saymaz’ın bu yazısının ardından MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın da seçim çalışmalarında Büyükşehir adaylığı için çalışmalarını hızlandırması da dikkat çekti. 2. Bölgede bazı ilçelerde vatandaşlarla buluşan Yılmaz, burada yaylaları gezerek kahvedeki vatandaşlarla diyaloga başladı bile.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle