Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA AK PARTİ İÇİNDEN: “YERLİKAYA BAKAN’A YAKINIM DİYEREK PARTİ İÇİNDE NÜFUZ ETTİ!”

admin | 05 Ekim 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Son günlerde Mersin gündemine bomba gibi düşen AK Partili Büyükşehir Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya için, AK Parti tabanından da büyük tepki geldi. Bazı AK Partililer, hem parti içinde hem de belediye komisyonlarında Yerlikaya’nın bu kadar önemsenmesinin nedeninin, Bakan Lütfi Elvan’ın adını kullanması olduğunu iddia etti.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – Özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin üyesi olduğu İmar Komisyonu’nda sözde etkinliği ve kendisi ile yakınlarına ait arsalarda uyguladığı kanunsuz girişimlerle Mersin gündemine yerleşen AK Partili İsmail Yerlikaya ile ilgili flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

BOMBA İDDİA: PARTİ İÇİNDE BAKAN’IN ADINI KULLANARAK AK PARTİ MERSİN’E YERLEŞTİ

İsmail Yerlikaya’nın parti içerisine eski Bakan ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ın adını kullanarak nüfuz ettiğini öne süren bazı AK Partililer, “Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın buradaki adamıyım diyerek, parti içerisinde hegemonya kurdu. Sayın Bakanımız, herkesin telefonuna cevap verir, yardımcı olur. Yerlikaya da her fırsatta Bakan Beyle görüştüğünü söyleyerek, teşkilatların da üstünde bir görüntü çizdi. Ankara’ya Bakan Bey’in yanına gitti, Mersin’le ilgili görüşmeler yaptığını söyleyerek, adeta dokunulmazlık aldı” iddiasında bulundular.

FLAŞ İDDİA: BELEDİYELERDE DE AYNI YÖNTEMİ KULLANDI

AK Partili Yerlikaya’nın aynı yöntemle Mersin ve Toroslar Belediyesi’nde de kendisine yer bulduğunu öne süren bazı AK Partililer, “Herkese Bakan Elvan ile görüştüğünü, ne isterse yaptırabileceğini söyledi. Bakan Bey’in Yerlikaya’nın önerileri ve istekleri doğrultusunda hareket ettiğine ihtimal vermiyoruz. Ancak il yönetiminden bile çok sayıda destekçi buldu yanına. Bu nedenle de maalesef etkili oldu” iddiasını öne sürdüler.

GÖZLER BAKAN LÜTFİ ELVAN’DA: “YERLİKAYA İÇİN NE DİYECEK?”

AK Parti içerisinden yükselen sesler, Mersin’le sınırlı kalmadı. Yerlikaya’nın tutumundan rahatsız olan bazı partililerin, iddiaları raporlaştırarak, Genel Merkeze sunduğu iddiası Mersin siyasi kulislerine bomba gibi düştü.

Bu gelişmelerin gözler bir anda AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’a çevrildi. İddiaların ardından eski Bakan Elvan’ın Yerlikaya’ya karşı nasıl bir tutum takınacağı da merakla bekleniyor. Özellikle parti içinde yükselen seslerin çoğalmasının ardından Bakan Lütfi Elvan’ın parti içerisine yönelik olarak bir açıklama yapacağı AK Parti kulislerince dillendiriliyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ İDDİA AK PARTİ İÇİNDEN: “YERLİKAYA BAKAN’A YAKINIM DİYEREK PARTİ İÇİNDE NÜFUZ ETTİ!” için 1 yorum

  1. Akın dedi ki:

    Ilk defa doğru bir haber yaptın hatta biseferinde il başkanı fırça bile yemiş bu şahsı imar komisyonundan aldirmak istedği için

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle