Hoşgeldiniz  

BAKANIN ADAMIYIM DİYENLERE MESAJ AK PARTİ İL BAŞKANINDAN GELDİ: “SAYIN BAKANIMIZ KİMSEYİ AYRI YERE KOYMAMIŞTIR!”

admin | 05 Ekim 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Büyükşehir Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya üzerinden başlayan tartışmalara AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik de katıldı.

Sansasyonel Haber’in gündeme getirdiği AK Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya’nın “Bakan’ın Mersin’deki adamıyım” diyerek parti içinde ve Toroslar ile Büyükşehir Belediye Meclisi’nde nüfuz etme iddiaları üzerine AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’ten yazılı açıklama geldi.

ERCİK: “SAYIN BAKANIMIZ KİMSEYİ AYRI TUTMAMIŞTIR!”

İddiaların yüksek sesle dillendirilmesinin ardından açıklama gereği duyduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Ercik, “Bugüne kadar Sayın Bakanımızın herhangi bir kimseyi ayrı tuttuğunu, özel bir yere koyduğunu ne şahsım ne de Mersin görmemiştir. Sayın Bakanın tek derdi Mersin’in daha çok yatırım alması, ilimizin daha çok gelişmesi ve kalkınmasıdır. Lütfi Elvan’ın kapısı her zaman Mersin için elini taşın altına koymak isteyenlere, Mersin’de en ufak bir derdi olan herkese sonuna kadar açıktır ve tüm Mersin kamuoyu bunu bilmektedir” dedi.

YERLİKAYA İÇİN “BAKAN’IN İSMİYLE PARTİ İÇİNDE ETKİNLİĞİNİ ARTTIRDI” İDDİASI

AK Partili bazı isimler, AK Partili Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya’nın eski Bakan Lütfi Elvan’ın adını kullanarak Büyükşehir’de İmar Komisyonu Üyeliğini kaptığını ve parti içerisinde nüfuzunu arttırdığını öne sürmüşlerdi.

AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’dan açıklama bekleyen AK Partililere ilk mesaj İl Başkanı Ercik’ten geldi.

Ercik’in Yerlikaya ile ilgili iddialara değinmeyerek, Lütfi Elvan üzerinden açıklama yapması dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BAKANIN ADAMIYIM DİYENLERE MESAJ AK PARTİ İL BAŞKANINDAN GELDİ: “SAYIN BAKANIMIZ KİMSEYİ AYRI YERE KOYMAMIŞTIR!” için 1 yorum

  1. Cermikli dedi ki:

    Sayın il başkanımız haberi yok mu bu şahıs heryerde sayın bakanımız adını kullanıyor bunu tüm Mersin biliyor bu adam aklı fikri mermer Pimapen satar bütün Mütahaitlere işleri karşılığı

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle