Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… ERDEMLİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ’NE RÜŞVET GÖZALTISI

admin | 03 Mayıs 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de bir kişiden kendisini FETÖ/PDY soruşturmasından kurtaracakları vaadiyle rüşvet aldığı iddia edilen Erdemli İlçe Emniyet Müdürü ile bir gümrük görevlisi gözaltına alındı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, bazı kamu görevlilerinin, bir kişiden Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan soruşturmalardan kendisini kurtaracakları vaadiyle 90 bin lira rüşvet talep ettiği bilgisine ulaşıldığı aktarıldı.

 

Açıklamada, bunun üzerine Başsavcılık talimatıyla harekete geçen polis ekiplerinin, İlçe Emniyet Müdürü Ali D. ile Gümrük Müdürlüğü görevlisi A.E’yi rüşvet aldıkları sırada suçüstü yakaladığı belirtildi.

 

HALUK TUNÇSU İLE YAŞADIĞI TARTIŞMAYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

 

Erdemli’ye yeni atanan Emniyet Müdürü Ali D. Mersin Emniyet Müdür Yardımcısıyken Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmişti. Bu tartışmanın ardından Ali D, görevden el çektirilmişti. 15 Temmuz sonrasında yurt genelinde başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan Haluk Tunçsu’nun cezaevine girmesinin ardından FETÖ mağduru olduğu gerekçesiyle Ali D, göreve iade edilmiş, Erdemli’ye İlçe Emniyet Müdürü olarak ataması yapılmıştı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ GELİŞME… ERDEMLİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ’NE RÜŞVET GÖZALTISI için 2 Yorum

  1. Misafir dedi ki:

    Fetodan mağdur adam fetodan kurtarması saçma yalan haber

  2. Misafir dedi ki:

    Erdemli’ye Yeni atanmış gelir gelmez rüşvet istemiş ve fetodan iadei itibar almış biraz kafa karıştırıcı acaba kumpas ihtimali düşünüldümü

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle