Hoşgeldiniz  

ERDOĞAN’DAN CHP’Lİ BELEDİYELERE UYARI: “BELEDİYELERİ PEŞKEŞ ÇEKERSENİZ, BEDELİNİ ÖDERSİNİZ!”

admin | 26 Şubat 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li belediyelere kayyum uyarısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin CHP’li başkanlara hizmet umuduyla teslim ettiği belediyeleri teröristlere peşkeş çekerseniz bunun bedelini hem siyaseten hem de hukuken ödersiniz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konuştu.

Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, CHP’nin “terör örgütleriyle” ittifak oluşturduğunu öne sürerek, “Bu ittifakla kazanılan CHP’li belediyelerin olduğu yerlerdeki halk çarpık ilişkiyi iyi biliyor. Milletin CHP’li başkanlara hizmet umuduyla teslime ettiği belediyeleri teröristlere peşkeş çekerseniz bunun bedelini hem siyaseten hem de hukuken ödersiniz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

“CHP yönetiminin bir amacı da kurduğu kirli ittifakları gizlemektir. Ellerinde milletin kanı olanlarla yapılan ittifak siyaset değil ihanettir. Bölücü örgüt güdümündeki partinin eş başkanı çıktı CHP’ye artık ittifak ilişkilerini alenileştirme çağrısı yaptı. Bu ne demektir; ‘bu güne kadar gizli yaptık artık açıktan yapalım.’ Bu ilişkiyi meşrulaştırmak için kullanılan bir diğer partideki sıkıntıların da giderek arttığı görülüyor. Gizli saklı ilişki yürütürken gün gelir senden bunun bedelini isterler. Milletin CHP’li başkanlara hizmet umuduyla teslime ettiği belediyeleri teröristlere peşkeş çekerseniz bunun bedelini hem siyaseten hem de hukuken ödersiniz Bu bedel kimi zaman siyasi ihanet kimi zaman kendini inkar, kimi zaman da ekonomik rant olur.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bize düşen görev CHP’li belediyelerdeki hırsızlıkları, yolsuzlukları adım adım takip edip milletimizin huzuruna çıkarmaktır. İl ve ilçe teşkilatlarımız ile belediye meclis üyelerimizin tamamı bulundukları yerde tüm güçleriyle bunun üzerine gitmelidir. Bu tür davranışlar içine giren belediye başkanlarını bizimkiler de dahil affetmeyecek gözünün yaşına da bakmayacağız. Bölücü terör örgütünün güdümündeki partilerin belediyelerini de yakından takip ediyor somut tespit yaptığımız anda gereğini yerine getiriyoruz” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle