Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ GÜLTAK CUMHUR’DAN AYRI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ!

admin | 26 Şubat 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kendisini ziyarete gelen CHP’li Belediye Başkanlarına konuşan AK partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, sözleriyle kafaları karıştırdı: “Seçilmiş belediye başkanlarının önünün tıkanmasını doğru bulmuyorum. İlk günden beri de böyle bir çizgi ortaya koydum ve bu çizgimi de devam ettireceğim!”

Akdeniz’in AK Partili Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ı makamında ağırladı. Ziyaretleri nedeniyle Tarhan ve Bozdoğan’a teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Partili Gültak’ın sözleri Cumhur ittifakında şok yarattı.

31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan CHP olmuştu ancak Meclis çoğunluğu MHP ve AK Partili üyelerin oluşturduğu Cumhur ittifakındaydı. Meclisin ilk dönemlerinde CHP’li Seçer’e karşı direnç gösteren Cumhur, kent kamuoyunun büyük tepkisini çeken su zammının olduğu MESKİ Genel Kurulundan sonra sarsıntıya uğramıştı. MHP’li üyeler su zammına ret verirken, AK Partili bazı üyelerin kabul vererek, su zammının kabul edilmesini sağlamış, toplantının ardından MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat, su zammına sadece MHP grubunun ret verdiğini ima eden bir mesaj yayınlamak zorunda kalmıştı.

“İLK GÜNDEN BERİ AYNI ÇİZGİDEYİM!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Meclis grubunda söylediği CHP’li Belediyelerle ilgili sözlerinin edildiği sırada AK Partili Gültak’ın sarf ettiği sözler Cumhur ittifakı meclis üyeleri üstünde soğuk duş etkisi yarattı. Gültak, Meclisin ilk gününden beri CHP’li Vahap Seçer’in önünü açtığını itiraf etti.

“BELEDİYE BAŞKANLARININ ÖNÜNÜN TIKANMASINI DOĞRU BULMUYORUM!”

Gültak şöyle konuştu: “Biz; tüm belediye başkanlarımızla birlikte bu dönemi daha güzel ve verimli görüyorum. Mersin’de bu dönem farklı bir rüzgâr esiyor. Bunun izlerini Büyükşehir’de görüyor ve önemsiyoruz. Şehrimizin hizmetlere acil ihtiyacı var. Bunun için de seçilmiş belediye başkanlarının önünün tıkanmasını doğru bulmuyorum. İlk günden beri de böyle bir çizgi ortaya koydum ve bu çizgimi de devam ettireceğim.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle