Hoşgeldiniz  

ERDEMLİ BELEDİYESİ ÜRETTİ: İDLİP’TEKİ ASKERLERİMİZE OTURMA BANKLARI

admin | 20 Haziran 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sınır güvenliğimiz için İdlip’te görev yapan askerlerimiz için Erdemli Belediyesi,  kamelya ve oturma bankları üretti, tırlarla yolcu etti.

Erdemli Belediyesi’nden talep edilen oturma bankları için Başkan Mükerrem Tollu’nun talimatı ile ustalar kolları sıvadı. Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Marangozhanesinde yürütülen hummalı bir çalışmanın ardından kısa zamanda banklar hazır hale getirildi.

Tırlara yüklenen kamelya ve oturma bankları Başkan Mükerrem Tollu ve meclis üyelerinin katılımıyla gönderildi. 

Ülke için mücadele eden kahraman askerlerimizin her an yanında olduklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “İdlip’te, bu ülke için,  dünyada ki mazlumlar için mücadele eden askerlerimiz için, belediyemizden talepleri oldu. Elbette askerlerimizin talepleri bizim başımızın üstünde. Bizim özgür bir ülkede yaşamamız adına, mücadele eden askerlerimize minnet borçluyuz. Onların talepleri başımızın üstüne dedik ve belediyemizin üretmiş olduğu dinlenme bankalarından askerlerimize yolluyoruz. Askerlerimizin dinlenmesi,  sağlığı, huzuru bizler için önemli. Biz Belediye olarak elimizden ne geliyorsa,  gücümüz neye yetiyorsa, askerlerimiz için kanımızın son damlasını harcamaya varız” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle