Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KORAY AYDIN İDDİALI KONUŞTU: “ŞU ANDA TÜRKİYE’DEKİ EN HEYECANLI VE İSTEKLİ TEŞKİLAT, BİZİM TEŞKİLATIMIZ!”

admin | 19 Haziran 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Mersin’de “İYİ Parti Mahalle Başkanları Toplantısı”na katıldı. Teşkilata mesajlar veren Aydın, “Hareket noktamız ve merkezimiz güçlü bir teşkilat yapısıdır” dedi.

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Mersin’de mahalle başkanlarıyla buluştu. Aydın, Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik, Zeki Hakan Sıdalı, il yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Türkiye’de mahalle teşkilatlanmalarını hızlı şekilde sürdürdüklerini belirten Koray Aydın, “Mahalle başkanlığı hayatın kılcal damarlarıdır. Mahallesinde, köyünde olup biten ondan sorulur. Orada doğup büyümüşse herkesi tanır, bilir. Onun için bu alanın güçlü şekilde takviye edilmesi lazım. Biz mart sonu itibarıyla Türkiye genelinde mahalle başkanları teşkilatlanmasında yüzde 55’e ulaştık” dedi.

Türkiye’de son dönemde yaşanan ekonomik krizi değerlendiren Aydın, “İnsanlar açlıktan feryat eder hale geldiler. Türkiye’nin yüzde 21’nin yoksul olduğu Cumhurbaşkanlığının kendi kitapçığında yayınlandı. Yani 5 kişiden 1’i artık yoksul. İnsanların feryadını duymuyorsun, işin gücün müteahhitlerle. Esnafa vermeyeceksin, çiftçiye vermeyeceksin ama saltanatın devam edecek. Bu nasıl bir saltanat merakıdır? Bu milletin bu kadar can çekiştiği dönemde, bu kadar israf, bu millete yapılacak en büyük kötülüktür. Bu israfa karşı vatandaşlarımızın duyarlı hale getirilmesini hep beraber sağlayacağız. Onun için hareket noktamız güçlü bir teşkilat yapısıdır. Açıkça söylüyorum, şu anda Türkiye’de en istekli en heyecanlı teşkilat İYİ Parti teşkilatıdır” diye konuştu.

Aydın, konuşmasının ardından partisinin ilçe başkanlarına plaket verdi, İYİ Parti’ye katılanlara rozet taktı.

KOCAMAZ: “MERSİN, GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN AKŞENER’İN İKTİDAR OLACAĞI GÜNÜ HASRETLE BEKLİYOR!”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın Mersin ziyaretini değerlendiren Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, “İYİ Parti Mersin İl Başkanlığımızın “Mersin İYİ Parti Mahalle Başkanları Toplantısı” adı altında düzenlemiş olduğu program kapsamında şehrimize gelen Sayın Koray Aydın Beyefendi yoğun bir kalabalık ve coşku ile karşılandı. Katılımın yoğun ve coşkulu olduğu organizasyonda gördük ki Mersin, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde İYİ Parti’nin iktidar olacağı günü hasretle bekliyor. Bu başarılı programın hazırlanması noktasında başta İYİ Parti Mersin İl Başkanımız Sayın Mehmet Dutar olmak üzere İl ve İlçe Teşkilat Başkan ve Yöneticilerimize mahalle başkanlarımıza ve İYİ gönüllü tüm yol arkadaşlarıma en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bu kutlu yolda birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Sağ olun, var olun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle