Hoşgeldiniz  

DEM’E CHP’NİN KOCA İLÇEYİ PEŞKEŞ ÇEKTİĞİ ANCA BÖYLE İFŞA EDİLİR! CHP’NİN “TAVŞAN ADAYINDAN” FOTOSUZ ÇALIŞMA HABERİ…

admin | 13 Mart 2024 | Gündem, Siyaset, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DEM Parti ile anlaşarak, Büyükşehir ve diğer ilçeler karşılığında merkez Akdeniz ilçesini peşkeş çeken CHP, göstermelik Akdeniz adayıyla ilgili ‘göstermelik’ bir basın bülteni paylaştı. Bültende aday “Nesibe Teker Hazim çalışmalarıyla takdir topluyor. Firma ziyaretleri gerçekleştiriyor. Gençlerle buluşuyor. Halkla bir araya geliyor vs” denilmesine karşın fotoğraf olarak çalışmalardan, ziyaret ve buluşmalardan değil de vesikalık bir fotoğraf konuluyor. Bu da haberin yalan, öylesine, algı yaratmak ve kandırmak için olduğunu ortaya koyuyor.

CHP Mersin Akdeniz ilçesinde göstermelik bir aday çıkardı ve DEM Partiyi destekleyecek. Buna göre DEM’liler Büyükşehir ve ilçelerde CHP’yi destekleyecek, CHP de merkez Akdeniz ilçesinde “İstiklal marşı okumak zorunda değilim” diyen Nuriye Aslan ile amcası terörist olarak aranan Hoşyar Sarıyıldız için partililerinden oy isteyecek. Bu kirli ittifakla ilgili CHP resmi açıklama yapmaktan imtina ederken, DEM’liler her ortamda bunu dillendirdi.

CHP TABANDAN MI RAHATSIZ OLDU?

CHP, tabandaki rahatsızlığı artık fazlasıyla hissetmeye mi başladı ya da anketlerde bu durum sonuçlara mı yansıdı bilinmez ama bugün CHP Mersin isimli mail adresinden basına bir haber bülteni gönderildi.

VESİKALIK FOTOLU HABER BÜLTENİ Mİ OLUR?

CHP’nin Akdeniz adayı Nesibe Teker Hazim için “Başkan adayı Hazim çalışmalarıyla büyük beğeni topluyor” denilen bülten oldukça klasik haber diliyle (öylesine) yazılmış. Bültende, aday Nesibe Teker Hazim’in, halkla iç içe olduğu, hane ve firma ziyaretleri gerçekleştirdiği, esnafla bir araya geldiği yazılırken, bu çalışmalarla ilgili haber bültenine tek bir fotoğraf eklenmemiş, hatta vesikalık bir fotoğraf koyulmuş, “haberde bunu kullanırsınız” diye.

DİĞER ADAYLAR ONLARCA FOTOĞRAF GÖNDERİYOR

Oysa Mersin genelindeki tüm adaylar aynı çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalarla ilgili her gün çok sayıda haber bülteni gönderiliyor ve habere onlarca fotoğraf ekleniyor.

Nesibe Teker Hazim ile ilgili gönderilen vesikalık fotolu haber bülteni şunu açıkça ortaya koyuyor ki, CHP milletin aklıyla oynuyor, dalga geçiyor.

İŞTE CHP’NİN AKDENİZ’DE ÇALIŞMADIĞININ İSPATI O SKANDAL MAİL:

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle