Hoşgeldiniz  

DEM PARTİ AKDENİZ’İ KAYBEDİYOR BELLİ OLDU GAYRI: YİNE İFTİRAYA SARILDILAR!

admin | 30 Mart 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DEM Parti Mersin Milletvekilleri Koca ve Bozan, bugün Akdeniz Belediyesinin önüne giderek Emniyet tarafından belediye önüne yerleştirilen bariyerlerin önünden yine doğru olmayan bilgilerle manipülasyon yapmaya çalıştı.  Ortaya çıkan fotolar DEM Partili vekilleri boşa düşürdü.

CHP ile Mersin özelinde ittifak kuran terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti’nin Mersin Milletvekilleri Perihan Koca ve Ali Bozan, aday çıkarttıkları ve CHP’nin desteğini aldıkları tek ilçe olan Akdeniz Belediyesi önünde manipülasyon yaparak, algı yönetmeye çalıştı.

DEM’li Bozan ve Koca, Akdeniz Belediyesi önüne Emniyet tarafından yerleştirilen bariyerlerin önünden video çekerek, “AK Partili Belediye kaybedeceğini anladı, kaçıyor, halkın girmesini engel olmak için bariyerle kapattılar” yalanına sarıldı.

GERÇEK, FOTOLARLA ORTAYA ÇIKTI

Mersin Adliyesi’nin hemen yanı başındaki Akdeniz Belediyesi önündeki bariyerler Emniyet tarafından yerleştirildi.

Seçimlerin ardından rutin bir uygulama olan Adliye yakınındaki kamu kurum ve kuruluşları ile park alanlarına bariyerle kapatılması her seçimde uygulanıyor.

Bu uygulama gereği konulan bariyerleri, “Kaçacaklar, halkın girişini yasakladılar” diyerek DEM’li vekillerin vermesi de Akdeniz seçimlerini manipüle etme şeklinde yorumlandı.     

DEM Partili Ali Bozan ve Perihan Koca’ya DEM Parti tabanı bile tepki gösterdi. Bozan’ın paylaşımın altına “Bunu hep yaparlar, ortalığı yalanla germeyin” yazan kullanıcılar, DEM’li Bozan’ı provokasyonla suçladı.

İŞTE O FOTOLAR:

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

DEM PARTİ AKDENİZ’İ KAYBEDİYOR BELLİ OLDU GAYRI: YİNE İFTİRAYA SARILDILAR! için 1 yorum

  1. aklınyolubir dedi ki:

    Muhtemelen pazar günü seçimden sonra sizin haber sitesi kapısına kilit vuracaktır.Tarafınızı o kadar belli ettinizki bu halkta karşılığı kalmadığını anlayacaksınız

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle