Hoşgeldiniz  

CUMHUR’CU BASIN ISMARLAMA HABER YAPTI, ANKARALI GAZETECİ AÇIK AÇIK PROVOKASYONU ANLATTI!

admin | 25 Temmuz 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz’a Erdemli’de gerçekleştirilen Yörük Şöleni’ndeki provokasyonu Mersin’de “yandaş” basının “tek taraflı” görmesi tepkiye neden olurken, Ankaralı yılların siyaset gazetecisi Çınar Coşkunserçe’nin olayları kilometrelerce öteden satır satır yazması da gazetecilik açısından gururla karşılandı.

Yörük Şenliği’nde  Yörükleri İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz’a karşı kışkırtmak için MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un sinkaflı sözler söylemesini, Mersinli bazı basın görmezden geldi.

“Kocamaz’a Yörüklerden tepki” şeklinde provokatörlerin istediği minvalde haber yapan bazı Mersinli basın yayın organlarına tokat gibi yanıt Ankara’da yaşayan yılların siyasi muhabiri Çınar Coşkunserçe’den geldi. Coşkunserçe Erdemli’de Kocamaz’a MHP’li Kılavuz’un fitilini ateşlediği provokasyon girişiminde yaşananları tüm çıplaklığıyla anlattı.

Coşkunserçe, “Erdemli ilçesinden bir Yörük grubu, yaylada bir etkinlik düzenlemiş ve milliyetçi kökenli siyasetçileri davet etmişler. Mersin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kürsüde konuşurken Milliyetçi Hareket Partisi Mersin milletvekili Olcay Kılavuz, biraz sinkaflı bir laf atmış. Bunun üzerine Kocamaz konuşmasını kısa keserek kürsüden inmiş. İyi partililer etkinlik alanını terk edip gitmişler. Sonra birkaç MHP’li siyasetçi daha konuşmuş. Dinleyen Yörükler hiç tepki vermemiş. Burhanettin Kocamaz’a laf atan MHP milletvekili Olcay Kılavuz kürsüye çıktığında ortalık karışmış. Yuhalayan mı ararsın “İn aşağı” diye bağıran mı ararsın. Orada bulunan hemen herkes bir şekilde sataşmış, tepki göstermiş. Özellikle de Yörük Kadınların tepkisi çok şiddetli olmuş. “İşbirlikçilere oy yok. Hırsızları destekleyenlere o yok” diye bağırmışlar. Tabiri caiz olursa Kılavuzu yaka paça aşağı indirmişler” diyerek şenlikte yaşananları aktardı.

İŞTE ÇINAR COŞKUNSERÇE’NİN OLAYI ANLATTIĞI O YAZI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle