Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MERSİN TEŞKİLATINI UYARDI: “PARTİMİZİN ADAYLARI İÇİN NASIL GAYRET GÖSTERİYORSAK, MERSİN’DE DE AYNI GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ!”

admin | 18 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ankara’da AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin yerel seçim hedefini bir kez daha ilan etti. Erdoğan yerel seçimlerde muhalefetin elinde bulunan belediyeleri alacaklarını vurguladı.

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara Ticaret Odası Congresium’da gerçekleştirildi.

Programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partililere hitap etti. Buradaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerde muhalefetin elinde bulunan belediyeleri alacaklarını vurguladı.

MHP’nin büyükşehir adayının destekleneceği Manisa ve Mersin’i hatırlatan Erdoğan, “Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak MHP’yi destekleyeceğimiz yerlerde de aynı azim ve şevkle çalışacağız. Manisa’da ve Mersin’de de aynı gayreti göstereceğiz. Cumhur’da ayrım asla olmayacak. Unutmayın, en iyi seçim çalışması halkın içinde olmaktır. Medya ve sosyal medya önemli ama asla gönüller kazanmanın yerini tutmaz. Sokakta varlık göstermeden siyaset yapılmaz. Asıl yük belediye başkan adaylarımızın üzerindedir. Daha fazla emek vermekle mesullerdir. Bunları başarınca muhalefetin kale olarak gördüğü yerler dahil tüm belediyelerde zafer bizim olacaktır. Yeter ki işimizi hakkı ile yapalım. Mevla yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle