Hoşgeldiniz  

İŞTE MERSİN’DE CHP: BASKIN, KAOS, EYLEM, PROVOKASYON… TARHAN’DAN BOMBA İPTAL GEREKÇESİ!

admin | 18 Ocak 2024 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Partisi tarafından 2024 seçimlerinde aday gösterilmeyen CHP’li Neşet Tarhan, gerçekleştirmeyi planladığı mitingi iptal etti. Tarhan’ın iptal gerekçesi ise CHP içindeki kaosu ortaya çıkardı.

CHP’de Mersin adaylarının belirlendiği olaylı PM’nin ardından sular durulmuyor. Aday gösterilmeyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan partisinden istifa ettikten sonra seçimlere bağımsız gireceğini duyurmuştu.  

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın partisinden istifa etmesiyle büyüyen yangında PM tarafından çizik yiyen bir başka isim Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın ne yapacağı da merakla bekleniyordu. Tarhan cephesinden hamle gelmiş, Neşet Tarhan’ın Demokrasi Meydanında miting yapacağı haberi Mersin gündemine bomba gibi düşmüştü.

MİTİNG ŞEHİTLER NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Miting duyurusunu sosyal medya hesaplarından duyuran Tarhan’ın burada bağımsız belediye başkan adaylığını açıklayacağı tahmin ediliyordu.

Türkiye’nin ciğeri dağlayan 9 askerimizin Şehit edilmesinin ardından CHP’li Neşet Tarhan da mitingi ertelemişti.

ŞOK… TARHAN MİTİNGİ İPTAL ETTİ! GEREKÇE: “PROVOKATİF EYLEM DUYUMU ALDIK!”

CHP’ye yakın kaynaklar mitingin ne zaman yapılacağına ilişkin görüş bildirse de Tarhan cephesinden şok haber Mersin’i salladı.

Neşet Tarhan, daha önce ertelediği mitingi iptal etti. Tarhan’ın iptal gerekçesi ise şok yaratırken, CHP’nin Mersin’de 5tam karıştığını da gözler önüne serdi.

Tarhan yaptığı açıklamada, “Halkımızla buluşmayı planladığımız etkinliğin provokatif eylem duyumları nedeniyle bu aşamada gerçekleştirilmemesi kararı alınmıştı” dedi.

KİM PROVOKE EDECEKTİ?

Tarhan’ın bu açıklamasının ardından CHP kulisleri hareketlendi. Tarhan’ın mitingini kimlerin provoke edeceği hakkında görüş bildiren bazı kaynaklar, CHP’nin Mezitli ve Tarsus başta olmak üzere çok sayıda ilçede iyice karıştığını öne sürdü.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle