Hoşgeldiniz  

CHP’NİN DEM PARTİNİN “İSTİKLAL MARŞI OKUMAK ZORUNDA DEĞİLİM” DİYEN İSME AKDENİZ’DE OY VERMESİ TBMM GÜNDEMİNE GELDİ!

admin | 17 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, CHP’nin Büyükşehir’de ittifak uğruna Akdeniz’i “İstiklal Marşını okumak zorunda değilim” diyen Nuriye Aslan’ın aday olduğu DEM Parti’ye bırakmasını TBMM’de gündeme getirdi.   

CHP’nin Mersin Büyükşehir’de destek karşılığında DEM Parti’ye Akdeniz’i bırakmasının yankıları sürüyor. Bir de DEM Parti’nin Akdeniz İlçe Belediye Eş Başkan Adaylığı için “İstiklal Marşını okumak zorunda değilim” diyen Meclis Üyesi Nuriye Aslan’ı aday göstermesi tepkileri daha da arttırdı.

AÇIK AÇIK AKDENİZ MECLİSİNDE “İSTİKLAL MARŞINI OKUMAK ZORUNDA DEĞİLİM!” DEMİŞTİ

DEM Parti’nin Akdeniz İlçe Eş Belediye Başkan Adayı olan Nuriye Aslan, meclis toplantılarında İstiklal Marşı okumadığı gerekçesiyle verilen tepkilere, “İstiklal Marşını okumak zorunda değilim” diye tepkisiyle ülke gündeminde bile yer almıştı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’nin “İstiklal Marşı okumak zorunda değilim” diyen Nuriye Aslan’a nasıl oy vereceği de merakla beklenirken konu TBMM’de gündeme geldi.

AK PARTİLİ KIRATLI SKANDALI BİR KEZ DAHA TBMM GÜNDEMNE TAŞIDI

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı TBMM’de söz alarak, CHP’lilere seslendi.

AK Partili Kıratlı, “Öncelikle seçim bölgem olan Mersin’de Akdeniz Belediyesinde DEM Partinin ilçe belediye eş başkan adayı olarak gösterdiği şahsın meclis oturumunda İstiklal Marşımızı okumaktan imtina etmesi ve zorla okutamazsınız demesine karşılık CHP’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinin yerel seçimlerde DEM Parti ile ittifakı aziz milletimizin takdirine bırakıyorum” dedi.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’NİN DEM PARTİNİN “İSTİKLAL MARŞI OKUMAK ZORUNDA DEĞİLİM” DİYEN İSME AKDENİZ’DE OY VERMESİ TBMM GÜNDEMİNE GELDİ! için 1 yorum

  1. Yörükoğlu dedi ki:

    Chp için her yol mübah sandığı bekliyoruz

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle