Hoşgeldiniz  

CHP’LİNİN FAŞİST SÖZLERİ SONRASI GÖZALTINA ALINMASINA MERSİN CHP’DEN TEPKİ GECİKMEDİ: “YALNIZ DEĞİLMİŞ!”

admin | 28 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu’nun CHP’li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i hedef alarak “Makam odalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını asan CHP’li başkanların ellerini kırarım. Hatta ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım” dediği sözler nedeniyle gözaltına alınmasına tepki CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer’den geldi: “Asla yalnız değilsin!”

23 Eylül’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın katılımıyla gerçekleşen CHP Merkezefendi ve Honaz ilçe danışma kurulu toplantısında konuşan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Tugay Odabaşıoğlu’nun CHP’li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i hedef alarak “Makam odalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını asan CHP’li başkanların ellerini kırarım. Hatta ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım” sözleriyle tehdit ettiği ileri sürülmüştü.

“ELLERİNİ KIRMAKLA KALMAM KAFASINI DA KIRARIM”

Odasında Erdoğan’ın fotoğrafının asılı olduğunu kaydeden Kepenek, “Bana bakarak konuşup, ‘Hatta ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım’ dedi. Orada benden başka bu mesajları gönderebileceği kişi yoktu. Gençlik Kolları Başkanı’nın bu tehditleri ve toplantıda eleştirilere karşı, bana cevap hakkı verilmedi. Etik olmayan bir toplantı gerçekleştirildi. ‘Böyle olursa istifa ederim’ dedim. Gereken tepkiyi, refleksi gösterdim. ‘Sürekli tartışma ortamında iş üretemem, verimli olamam’ deyip salonu terk ettim” dedi.

ODABAŞIOĞLU GÖZALTINA ALINDI

Odabaşıoğlu’nun sosyal medyada yer alan bu görüntüleri başta CHP’li Başkan Kepenek ve AK Partili gençler olmak üzere farklı kesimlerden çok fazla tepki almıştı. Gelen tepkiler üzerine bu paylaşımını kaldıran Odabaşıoğlu’nun “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

CHP MERSİN GENÇLİK KOLLARI FAŞİST SÖZLERİ DESTEKLEDİ!

CHP Denizli Gençlik Kolları İl Başkanı Turgay Odabaşıoğlu’nun skandal tehdidi sonrası gözaltına alınmasına tepki CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı ve Büyükşehir Personeli Alkım Sümer’den geldi. Sümer, skandal sözleri söyleyen Odabaşıoğlu’na destek verdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle