Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR KIYIMI, İŞTİRAKLERİN AVUKATLARINI DA KOPARIYOR… FLAŞ İDDİA: BAZI AVUKATLAR ÇEKİLDİKLERİNİ BİLDİRDİ!

admin | 28 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir yönetiminin haksız ve hukuksuz işçi kıyımına karşı açılan davalar tek tek işçilerin lehine sonuçlanırken, büyükşehir iştiraklerinin bazı avukatlarının davalardan azillerini istediği iddiası şok yarattı.

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin önceki dönem işçilerine uyguladığı kıyım 3 bini aşmıştı. Mahkemeye giden işçiler, davalarını tek tek kazanmaya devam ettikçe, iştiraklerin avukatlarının da davalardan çekilmeye başladığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Son olarak Büyükşehir’le mahkemesi devam eden bir personelin sosyal medyada yaptığı pylaşım şok yarattı. Mersin 5. İş Mahkemesinde görülen davada Kültür A.Ş’nin Avukatı İ.Ş.T’nin mahkemeye sunduğu çekilme dilekçesi işçilerin haklı davalarında önemli bir gelişme olarak kaydedildi.

İşçilerin kazandığı davalarda da Mahkeme kararlarını uygulamayan CHP’li Seçer’e kamuoyunun tepkisi de her geçen gün artıyor.

HAFTA BAŞINDA 5 GÜVENLİKÇİ DAHA İŞTEN ÇIKARTILDI

CHP’li Seçer yönetiminin kıyımı da hız kesmeden devam ediyor. Mahkemelerde işçilere karşı davalarını tek tek kaybeden CHP’li yönetim, dün itibariyle İmar A.Ş bünyesindeki 5 güvenlik personelini daha işten çıkardı. Güvenlik personellerini geçtiğimiz haftadan beri çıkarmayı sürdüren yönetimin, bu haftada çıkışlara devam edeceği öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle