Hoşgeldiniz  

CHP’LİLERİ YEREL SEÇİM KORKUSU SARDI: “DEĞİŞİM OLMAZSA; SADECE ANKARA, İSTANBUL DEĞİL; MERSİN VE ADANA’YI DA KAYBEDERİZ!”

admin | 11 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı bir TV programında CHPO’de değişim olmazsa yerel seçimlerin de risk olacağını ifade etti. Sevinç, değişim olmadığı takdirde Ankara ve İstanbul’un yanı sıra Adana ve Mersin gibi Büyükşehirlerin de kaybedileceğini savundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde yüzde 60’la seçimi kazanacaklarını ısrarla söyleyen CHP’li gazeteciler seçimi kaybetmelerinin ardından çark etmeyi sürdürüyor.  

Bir dönem Halk TV’nin genel yayın yönetmenliği görevini de yürüten Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni CHP’li Şaban Sevinç, tepki dolu bir paylaşım yapmış, bu paylaşımı ülke gündeminde büyük ses getirmişti.

“O KADAR ZAVALLIYIZ Kİ, KENDİMİZE ACIYORUM”

Sevinç, muhalefete oy veren seçmenler olarak zavallı durumuna düştüklerini belirtmişti.

‘Kendimize acıyorum’ diyen Sevinç, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Muhalefete oy veren milyonlarca insan olarak o kadar zavallıyız ki, kendimize acıyorum.”

“MERSİN VE ADANA DA GİDER!”

Haber Global’de yayınlanan Müzakere programına katılan Sevinç, CHP’de değişim gerektiğiniz savunarak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Sevinç, değişim olmadığı takdirde Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP için ağır bir yenilginin daha kaçınılmaz olduğunu savundu.

CHP’li Şaban Sevinç, “Değişim olmazsa, tabanda ve örgütlerde heyecan olmaz. Bunu görüyoruz. Sadece Ankara ve İstanbul tehlikede değil. Bu değişim olmazsa bakın, CHP Mersin ve Adana gibi büyükşehirleri dahi kaybeder” görüşünde bulundu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’LİLERİ YEREL SEÇİM KORKUSU SARDI: “DEĞİŞİM OLMAZSA; SADECE ANKARA, İSTANBUL DEĞİL; MERSİN VE ADANA’YI DA KAYBEDERİZ!” için 2 Yorum

  1. ******* dedi ki:

    Haksız hukuksuz bir şekilde işçi kıyımı yaparak insallari mahfetmenin bir mantığı yoktu eğer gerçek siyasetçi işçi üzerinden siyaset yapan deil karşı görüşlü işçiye de sahip çıkıp tüm işçilerin sevgisini kazanan siyasetcidir belediyelerde çalışan hiç bir işçi partiye deil şahsın kendine oy verir işçisine sahip çıkan her zaman kazanmisdir.Simdi kara kara düşünün bakalim

  2. ,,,,,,,,,, dedi ki:

    Bir belediye seçimi makine İkmal de kazanır ve makine İkmal de kaybeder işçi ile uğraşacağına memleket için ne yapabilirim demelidir ki ama maalesef işçi ile uğraşmak belki onları daha çok tatmin ediyor maaş larda oynamalar mesai yaptırıp mesai parası vermemek için mesai izni verip birde oradan tokat yiyen işçi sen iscini sevindermedigin sürece yıkılmaya mahkumdur 👍

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle