Hoşgeldiniz  

BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRAYAN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ VERDİ, VERİŞTİRDİ: “BENİ YILLARCA KULLANAN SÖZDE MEMLEKETİN BÜYÜKLERİ, NE ZAMAN AKLIM BAŞIMA GELDİ ONLARIN SÖZLERİNİ DİNLEMEDİM KENDİMİZİ KULLANDIRMADIK. AKSİLİKLER OLAYLAR BAŞIMIZI BIRAKMADI!”

admin | 11 Haziran 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün evinin yakınlarında bıçaklı saldırıya uğrayan CHP Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Aydın Demirci, sosyal medya hesabından olayı anlatı, sorumluları hakkında mesaj verdi: “Beni yıllarca kullanan sözde memleketin büyükleri mitinglere, toplantılara adam getir, şu işimizi yap, bunu yap biz de iyi niyetten yapıyorduk. Ne zaman aklım başıma geldi, onların sözlerini dinlemedim, kendimizi kullandırmadık. Aksilikler olaylar başımızı bırakmadı.”

Dün akşam saatlerinde duyulan bıçaklı saldırı olayı Mersin’de şok etkisi yaratmıştı. CHP Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Aydın Demirci’nin evinin yakınlarında bıçaklı saldırıya uğrayarak hastaneye kaldırıldığı haberi Mersin’de bomba etkisi yaratmıştı.

Arkadan saldırıya uğrayan Aydın Demirci’nin sırtına ve kulak hizasından yüzüne aldığı bıçak darbelerinin etkisiyle yaralanarak, hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Demirci’ye saldıran kişinin, madde bağımlısı olduğu ifade edildi.

Saldırı hakkında çok yönlü soruşturma sürüyor.

CHP’Lİ DEMİRCİ OLAY ÖNCESİNDE SABAH SAATLERİNDE EMNİYET’TE İDMAN YURDU MAÇINDA BAKAN NEBATİ PROTESTOSU NEDENİYLE İFADE VERMİŞ!

Aydın Demirci’nin olayın yaşandığı günün sabahında Emniyet’e giderek, Mersin İdman Yurdu’nun şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye maç sonu yapılan protesto olayları nedeniyle ifade verdiği ortaya çıktı.

Demirci, bıçaklanma olayı sonrasında yaptığı açıklamada, bıçaklama olayının AK Partili Nebati’ye yapılan protesto olayıyla ilgili olmadığını ısrarla vurgulayarak, saldırının buraya bağlanmaması gerektiğini ifade etti.

SALDIRI ANINI ANLATTI

Saldırı sonrasında hastanedeki tedavisinin ardından sosyal medya hesabından sağlık durumu ve saldırıyla ilgili açıklama yapan CHP Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Aydın Demirci, saldırı anını anlattı.

CHP’li Demirci, “Dün evimden indim, sokakta kimse yoktu. 150-200 metre yürüdüm, biri sırtıma atladı. Ayaklarını bacaklarıma kilitledi, boğazımı kollarıyla sıktı, enseme omuzuma sırtıma defalarca bıçakla vurdu. Ben o an bıçak darbesini sıcak diye hissetmedim, arkadaşlarım şaka yapıyor zannettim. 2 adım attım, arkamı göremiyordum, ta ki boğazıma, doğru yüzüme doğru gelince fark ettim. O an ciddiyeti anladım, sağ kulak tarafı yüzüme bıçak darbesi aldım, sonra fırlattım, bizimkiler geldi. Kan kaybından bitkin düştüğüm için halsizleştim ve hastaneye beni götürdüler” dedi.

“NE ZAMAN ONLARIN SÖZÜNÜ DİNLEMEDİM, OLAYLAR BAŞIMIZI BIRAKMADI!”

Hiç kimseden korkmadığını söyleyen ve ne olursa olsun düşüncelerinden sapmayacağını dile getiren Demirci şöyle devam etti:

“Şimdi diyeceksiniz ki; hayati tehlikeli, ölümcül bir olay başına geldi, burada yazıyor, çiziyor. Hayır, ben şov yapmıyorum sadece çok doluyum, haykırmak istiyorum, yıllardır içime atıyorum. Emek verdiğim spor, siyaset normal yaşamda başarısız olmaya tahammülüm yok. Benim yaşantım başarı üzerine kurulu. Beni yıllarca kullanan sözde memleketin büyükleri mitinglere, toplantılara adam getir, şu işimizi yap, bunu yap biz de iyi niyetten yapıyorduk. Ne zaman aklım başıma geldi onların sözlerini dinlemedim, kendimizi kullandırmadık. Aksilikler, olaylar başımızı bırakmadı. Her zorluğa göğüs gerdik. Vasıfsız boş insanlar, 4-5 kişi bir araya getiremeyen bal yapmaz arılar yerlerini sağlam yapsınlar diye beni yıpratmak için ellerinden geleni yapanlar var. Onlara da hak veriyorum Aydın Demirci’nin bir potansiyeli var; simitçi de tanıyor, en üst siyasetçi de, en büyük iş adamı da, sporcusu da, öğrencisi de tanıyor. Aydın Demirci kitlelere ulaşabiliyor. Bir görev alırsa forslarının gideceğini biliyorlar. Onun için her türlü pislik yapanlar; Aydın Demirci nasıl doğmuşsa öyle ölecek. Düşüncelerim asla değişmeyecek. Doğru bildiğim yoldan asla dönmeyeceğim. Lütfen beni yanlış anlamayın şov yapmıyorum, sadece çok doluyum yılların getirdiği kötülüklerden haykırmak istedim.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle