Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİRDEN İŞÇİYE YENİ SALVO: ZORLA YILLIK İZNE ÇIKARTIYORLAR!

admin | 31 Mart 2021 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkarmasının ardından kalanlara da uyguladığı mobbing artarak sürüyor. CHP’li yönetimin şimdi de işçileri zorla ücretsiz izne yollamaya başlaması tepki topladı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelen CHP’li Vahap Seçer, önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar işçilerle uğraşmayı, seçimlerin üstünden iki yıl geçmesine rağmen devam ediyor.

İşçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işinden eden CHP’li yönetime karşı açılan davaların tamamlanmasıyla işe dönüş haklarını almalarına rağmen Yargı kararını da uygulamayan CHP’li Seçer, son olarak 537 işçiyi kısa çalışma ödeneğine göndermişti.

İŞTEN ÇIKARTAMADI, YILLIK İZNE YOLLADI!

CHP’li yönetimin şimdi de zorla işçilere yıllık izin kullandırma uygulamasını yaptığı büyük tepki çekti. Kısa çalışma ödeneğinin bitmesi ve işten çıkarma yasağının devam etmesi nedeniyle işçilere şimdi de yıllık izin kullanma şartı getirilmesi şok yarattı.

Büyükşehir Genel Sekreterliği tarafından tüm dairelere gönderilen yazıda işçilerin yıllık izne çıkarılması için talimat verildiği öğrenildi. Büyükşehir’in bu şekilde işçilerin maaşlarındaki düşme oranlarından kâr etmeyi planladığı sızan bilgiler arasında.

DAİRELERDE ŞİMDİ HARIL HARIL İZİN LİSTELERİ YAPILIYOR

Talimatın ardından harekete geçildiği ve işçilerin yıllık izinlerinin gün sayısının tek tek hesaplanmaya başladığı bildirildi. Listede yer alan isimlerin bölüm bölüm yıllık izne çıkarılmaya başlandığı kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle