Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BOZDOĞAN’A YATIRIMDAN VAZGEÇEN YAT LİMANI YATIRIMCILARINDAN SAĞLAM CEVAP: “SİZ ÜSTÜNÜZE DÜŞENLERİ YERİNE GETİRMEDİĞİNİZ İÇİN PROJE SEKTEYE UĞRADI, BELEDİYE ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPSAYDI İNŞAAT ÇOKTAN BAŞLAMIŞ OLURDU!”

admin | 22 Kasım 2023 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın işini takip etmemesi Tarsus’a pahalıya patlamış ve 100 Milyon Dolarlık Yat Limanı Projesinden yatırımcılar çekilme kararı almıştı. Bugün basın toplantısında proje yatırımcılarına yüklenen Bozdoğan’a sağlam cevap, Proje Koordinatörü Arel Umut Çakırhan’dan jet hızıyla geldi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan yönetimindeki Tarsus Belediyesi yeni bir skandalla yine gündeme gelmiş, Tarsus’u turizm sektöründe bir üst lige çıkaracak ve tam 100 Milyon Dolarlık yatırım olan Yat Limanı Projesinin yatırımcıları projeden çekildiğini duyurmuştu.

Proje ortakları adına açıklama yapan Tarsus Yat Limanı Proje Koordinatörü Arel Umut Çakırhan belediyenin sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle projeden çekilme kararı aldıklarını açıklamıştı.

CHP’Lİ BOZDOĞAN GÜNLER SONRA KONUŞTU!

Sansasyonel Haber’in ilk olarak duyurduğu haberin ardından CHP’li Bozdoğan sessizliğe bürünmüştü.

Bugün sabah basın mensuplarıyla bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, konuyla ilgili günler sonra konuştu. Bozdoğan’ın, yat limanı projesinden çekilen yatırımcılar için “Biz burayı birilerine peşkeş çekecek değiliz. Kapalı kapılar ardında yürümez bu işler ihale yapacağız” ifadelerini kullanması tepki çekti.

“SİZ ÜSTÜNE DÜŞENLERİ YERİNE GETİRMEDİĞİNİZ İÇİN PROJE SEKTEYE UĞRADI!”

Tarsus Yat Limanı Proje Koordinatörü Arel Umut Çakırhan, CHP’li Bozdoğan’a jet hızıyla yanıt verdi. Çakırhan, “Birileri diyerek küçümsediğiniz her şeye rağmen Tarsus’a yatırıma karar vermiş bununla ilgili Ankara’da mücadele vermiş, Türkiye’nin tanınmış turizmci ve yatırımcılarıdır. ‘Belediye daha izinleri almadan’ diyorsunuz ya, mesele de burada zaten. Siz üstünüze düşenleri yerine getirmediğinizden proje sekteye uğradı. Sizinle planladığımız gibi Belediye üstüne düşenleri yapabilseydi inşaat çoktan başlamıştı” dedi.

“DAHA PROFESYONEL VE VİZYONER CÜMLELER KURUN!”

Bozdoğan’ın iddia ettiği gibi kapalı kapılar ardında projenin yürütülmediğini söyleyen Koordinatör Çakırhan, “Biz yatırımcılar hiç kimseden, hiçbir yerin bize peşkeş çekilmesini istemedik. Bu söyleminiz itham içermektedir. Size yakışmamış, itham ettiğiniz suç bize zaten hiç yakışmamıştır. Size tavsiyemiz il olmaya çalışan Tarsus’u yöneten ve tekrar yönetmeye aday birisi olarak daha profesyonel ve vizyoner cümleler kurmanızdır” diye konuştu.

“SÜRECİ BİLİYORUZ DA, KARŞIMIZDAKİ YÖNETİCİLERİN SAMİMİYETİNİ BİLEMİYORUZ!”

Proje Koordinatörü Çakırhan açıklamasını şöyle sürdürdü:

“İhale olacaktı elbette biz süreçlerin nasıl ilerlediğini gayet iyi bilmekteyiz. Bilemediğimiz karşımızdaki yöneticilerin samimi, dürüst, iş yürütülebilecek vizyonda olup, olmadığıdır. Bunu da bazen maddi/manevi kayıplardan sonra öğrenebiliyoruz maalesef.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle