Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR TARSUS-ÇAMLIYAYLA KOORDİNATÖRÜ ALİ BOLTAÇ’A KADIN MEMURDAN ŞOK SUÇ DUYURUSU

admin | 13 Mart 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin memur ve işçilere uyguladığı mobbingin dozu her geçen gün artıyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi’nde Memur olarak çalışan M.U, Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Ali Boltaç hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu. İddialarsa dudak uçuklattı!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer yönetiminin Büyükşehir bünyesindeki memur ve işçilere intikam alırcasına davranışlarının dozu her geçen gün artıyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü olarak CHP’li Seçer tarafından atanan Meclis Üyesi Ali Boltaç hakkında ortaya atılan iddialar Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı’na taşındı.

Büyükşehir’de memur olarak görev yapan kadın personel M.U’nun uğradığı mobbing, Savcılığa şikayet edildi. M.U, Ali Boltaç hakkında Görevli memura hakaret, tehdit, şantaj, kişisel verilerin kaydedilmesi, kamu görevini üstlenme ve görevi kötüye kullanma suçlarını işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

KAN DONDURAN İFADELER: “SANA HAYATI ZİNDAN EDERİM”

M.U’nun iddiaları şok yarattı. M.U dilekçesinde CHP’li Meclis Üyesi Ali Boltaç ile aralarında geçen diyalogu da tüm detaylarıyla anlattı.

Boltaç’ın kendisini odasına çağırarak aşağıladığını öne süren M.U, şikayet dilekçesinde “”Sana hayatı zindan ederim, senin hakkında öyle iğrenç şeyler duydum ki kadınlıktan utandım” ifadeleriyle hakaret ettiğini iddia etti.

ŞOK İDDİA: “ELİMİZDEKİ GÖRÜNTÜLERİ YAYARIZ” DİYEREK ŞANTAJ YAPTI

M.U’nun Savcılığa sunduğu ses kayıtlarında olduğu öne sürülen Boltaç’ın M.U hakkındaki şantaj iddiaları ise Mersin gündemine bomba gibi düştü. Kayıtlarda Boltaç’ın M.U’nun görüntüleri olduğunu iddia ettiğinin kaydedildiği ses kayıtlarında, “Elimizde seninle ilgili tüm görüntüleri yayarız” ifadelerini kullandığı iddiası Mersin’i salladı.

Boltaç ile aralarındaki konuşmaları ses kaydına alarak, Savcılığa sunduğu öğrenilen M.U’nun, Ali Boltaç’ın hakaretlerinin ardından Tarsus Sebze Hali’nde “sürgün” maksadıyla görevlendirildiğini öne sürerek, Boltaç’tan şikayetçi oldu.

DAVA KABUL EDİLİRSE EN AZ 4,5 YIL HAPİS STEMİYLE YARGILANIR

Ali Boltaç hakkında TCK 125/3 Görevli memura hakaret, TCK 106 tehdit, TCK 107 şantaj, TCK 135 /2 kişisel verilerin kaydedilmesi, TCK 135-136-137, TCK 257 görevi kötüye kullanma, TCK 262 kamu görevini üstlenme suçlarını işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulunulduğu öğrenilirken, Savcılığın davayı kabul etmesi durumunda Boltaç’ın en az 4,5 yıl hapis ve 5 bin TL Adli Para Cezası istemiyle yargılanabileceği ileri sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle