Hoşgeldiniz  

ŞOK GELİŞME: CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR TARSUS ESKİ KOORDİNATÖRÜ ALİ BOLTAÇ’A KADIN MEMURA HAKARETTEN HAPİS CEZASI

admin | 18 Mayıs 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in Tarsus Koordinasyona atadığı Belediye Meclis Üyesi Ali Boltaç’a karşı kadın memur tarafından açılan hakaret davası sonuçlandı. Botaç’a 1 yıl hapis cezası veren Mahkeme heyeti, sanığın mahkeme içerisindeki tutumunu da baz alarak hükmün açıklanmasını geri bırakarak hapis cezasını para cezasına çevirdiği kaydedildi.

sansasyonelhaber.ner / ÖZEL HABER – CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yasal olmadan atadığı daha sonra hakkında çıkan iddiaların çoğalması sebebiyle Tarsus Koordinasyon Sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Ali Boltaç’ın önceki dönem  işçi ve memurlarına baskı ve mobbing yaptığı iddia ediliyordu. Boltaç için son olarak kadın memur M.U tarafından Savcılığa mobbing yaptığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunulmuş ve Savcılık iddiayı Mahkemeye taşımıştı.

Boltaç hakkında açılan dava sonuçlandı. Mahkeme heyeti, şikayetçi M.U’nun delilleri ışığında Ali Boltaç’ı suçlu buldu ve 1 yıl hapis cezasıyla cezalandırdı. Sanık Boltaç’ın Mahkemedeki tutumu nedeniyle hapis cezasını paraya çevirirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına da karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Büyükşehir’de memur olarak görev yapan kadın personel M.U’nun uğradığı mobbing, Savcılığa şikayet edilmişti. M.U, Ali Boltaç hakkında Görevli memura hakaret, tehdit, şantaj, kişisel verilerin kaydedilmesi, kamu görevini üstlenme ve görevi kötüye kullanma suçlarını işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.  

KAN DONDURAN İFADELER: “SANA HAYATI ZİNDAN EDERİM”

M.U’nun iddiaları şok yaratmıştı. M.U dilekçesinde CHP’li Meclis Üyesi Ali Boltaç ile aralarında geçen diyalogu da tüm detaylarıyla anlatmıştı.

Boltaç’ın kendisini odasına çağırarak aşağıladığını öne süren M.U, şikayet dilekçesinde “”Sana hayatı zindan ederim, senin hakkında öyle iğrenç şeyler duydum ki kadınlıktan utandım” ifadeleriyle hakaret ettiğini iddia etmişti.

“ELİMİZDEKİ GÖRÜNTÜLERİ YAYARIZ” DİYEREK ŞANTAJ YAPTI

M.U’nun Mehkemeye sunduğu ses kayıtlarında olan Boltaç’ın M.U hakkındaki şantaj söylemleri Mersin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kayıtlarda Boltaç’ın, “Elimizde seninle ilgili tüm görüntüleri yayarız” ifadelerini kullandığı mahkeme tutanaklarında yer aldı.

https://www.sansasyonelhaber.net/buyuksehir-tarsus-camliyayla-koordinatoru-ali-boltaca-kadin-memurdan-sok-suc-duyurusu.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle