Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR MEMUR VE İŞÇİSİNİN MERAKLA BEKLEDİĞİ PROMOSYON ÖDEMESİ NE OLDU? İŞTE SON BİLGİLER…

admin | 09 Ocak 2023 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

BÜYÜKŞEHİR MEMUR VE İŞÇİSİNİN MERAKLA BEKLEDİĞİ PROMOSYON ÖDEMESİ NE OLDU? İŞTE SON BİLGİLER…

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan memur ve işçilerin merakla beklediği promosyon ödemesi karmaşası hakkında son bilgileri CHP’li Başkan Vahap Seçer verdi. Seçer, verilen tekliflerin işçiler tarafından kabul edilmediğini söyleyerek, yeni ihale açacaklarını duyurdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi personelinin merakla beklediği promosyon ödemeleriyle ilgili son açıklama CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer açıkladı.

Büyükşehir Meclisi’nin Ocak ayı 1. Oturumunda AK Partili Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan’ın konuyu dile getirmesi üzerine açıklama yapan CHP’li Seçer, promosyon ödemeleriyle ilgili yapılan ihaleler hakkında bilgi verdi.

24 BİN TL GELEN TEKLİF PERSONELCE KABUL EDİLMEDİ!

Seçer, “Aralık 2022’de yapılan ihalede banka 24 Bin TL teklif verdi. Oylama yapıldı işçiler arasında 24 bin TL için ancak büyük çoğunluk bunu kabul etmedi. Biz de bu nedenle iptal ettik. Yine KHK’lı işçilerimiz için 8 Bin TL teklif verildi. Biz bunu da düşük bulduk ve kabul etmedik. 15 Ocak’ta yeni bir ihaleye çıkacağız, buradan herkese duyurayım” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BÜYÜKŞEHİR MEMUR VE İŞÇİSİNİN MERAKLA BEKLEDİĞİ PROMOSYON ÖDEMESİ NE OLDU? İŞTE SON BİLGİLER… için 1 yorum

  1. Tarsuslu Cem dedi ki:

    Adam kayırma hak yeme işten çıkarma ne ararsan mevcut

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle