Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYELERİNE “NE HİZMETLER YAPTIK” TURU

admin | 11 Aralık 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Meclisi Aralık ayı toplantısında konuşan Başkan Burhanettin Kocamaz, Meclis üyelerini tüm ilçelere götüreceklerini ve Büyükşehir’in hizmetlerini yerinde göstereceklerini kaydetti.

Aralık Ayı Toplantısında konuşan Başkan Burhanettin Kocamaz, Meclis üyelerini “hizmet turuna” çıkaracaklarını belirtti. Başkan Kocamaz, “Daha önce sizlerle kararlaştırdığımız belediyenin yatırımları ile ilgili geziyi Erdemli’den başlatacağız. İlk gün Erdemli, Silifke ve o güzergâhtaki yerler tanıtılacak. İkinci gün Aydıncık, Bozyazı ve Anamur tanıtımı yapılacak. Pazar sabahı da Gülnar ve Mut’ta tanıtım toplantılarını gerçekleştireceğiz. Mümkün olduğu kadar bütün arkadaşlarımızın tanıtım toplantılarına katılmasını özelikle rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“İSHAKLAR KÖPRÜSÜ’NE ŞEHİT MUSTAFA CAN’IN İSMİ VERİLECEK”

 

Toplantıda bugün şehit olan Gülnarlı Komando Mustafa Can da unutulmadı. Gülnar İlçesi’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında hizmete açılan İshaklar Köprüsü’ne, Şırnak’ta hain terör örgütünün araziye döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Mersin Gülnarlı P. Söz. Er. Hacı Mustafa Can’ın isminin verilmesi kararı mecliste oy birliği ile kabul edildi.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BÜYÜKŞEHİR MECLİS ÜYELERİNE “NE HİZMETLER YAPTIK” TURU için 1 yorum

  1. Mehmet Ezici dedi ki:

    Başkanım her ilçeye her beldeye yetişiyorsunuz ama malesef Kocavilayet 2929 ve 2974 sokaklarda ne asfalt nede kaldırım vede 119 ve 135 nolu otobüs hattının son durağı olmasına rağmen bir tane durak yok bilginize.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle