Hoşgeldiniz  

BOZDOĞAN’A TESKİ ÜSTÜNDEN BİR SUÇ DUYURUSU DAHA: BOZDOĞAN SİLAHLI SUÇ ÖRGÜTÜ MÜ KURDU?

admin | 24 Ekim 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan hakkında TESKİ’nin eski Genel Müdürü Mehmet Özel’in suç duyurusunda bulunmasının ardından bir bomba suç duyurusu da Bozdoğan’ın suçladığı isimlerden olan Ziya Kenger’den geldi. Kenger Savcılığa giderek, TESKİ’de yaşandığı iddia edilen yolsuzlukları tek tek açıkladı.

Tarsus Belediyesi’nin iştiraki TESKİ’de yaşandığı iddia edilen yolsuzluk iddialarının ardı arkası kesilmiyor. İlk olarak TESKİ eski Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özel, Savcılığa ihbarda bulunarak, CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan hakkında TESKİ üzerinden yolsuzluk iddialarını gündeme taşımıştı. Özel bununla da sınırlı kalmamış, elindeki belge ve bilgileri de Savcılığa iletmişti.

Bu gelişmenin üzerine TESKİ iddialarıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. CHP’li Bozdoğan’ın hedef gösterdiği isimlerden olan Ayyıldız İnşaat’ın sahibi Ziya Kenger’in suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Kenger, TESKİ’de yaşandığı iddia edilen yolsuzluklarla ilgili Haluk Bozdoğan, Sanem Mercan ve Nihat Çapar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kenger’in iddiaları ise Tarsus kamuoyuna bomba gibi düştü. İsmetpaşa Mahallesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm yaşananları anlatan Ziya Kenger, Bozdoğan’ın silahlı suç örgütü kurduğunu bile iddia etti.

İŞTE O ŞOK SUÇ DUYURUSU… OKUDUKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle