Hoşgeldiniz  

BİNLERCE VELİNİN MERAKLA BEKLEDİĞİ HABER: VALİ PEHLİVAN İNŞAATI SÜREN OKULLARIN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ!

admin | 03 Nisan 2024 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Vali Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında, Mersin’de Milli Eğitim alanında hayata geçirilen, devam eden ve planlanan yatırımlar ile eğitim öğretim hizmetlerine ilişkin değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Milli Eğitim alanında hayata geçirilen, devam eden ve planlanan yatırımlar ile eğitim öğretim hizmetlerine ilişkin değerlendirme ve koordinasyon toplantısı inşaatı devam eden okullar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Vali Pehlivan toplantıda yaptığı konuşmada; “İlimiz genelinde, Millî Eğitim Bakanlığımızın sağladığı destekler ile eğitim öğretim alanında her geçen gün hem donanım standartlarımız hem de fiziki şartlarımız çok daha iyi seviyelere ulaşmaktadır. Geçtiğimiz 2023 yılı ve 2024 yılı başından itibaren toplamda 99 okul inşaatımız başladı ve devam ediyor” dedi.

44 İNŞAAT BU YIL BİTİYOR, 15 OKUL İNŞAATI İHALE AŞAMASINDA!

Bu 99 inşaatın 34’ünün tamamlandığını kaydeden Vali Ali Hamza Pehlivan, “Bunların 34’ünün inşaatını bitirdik ve öğrencilerimiz bu okullarımızda eğitim öğretim almaya başladı. Yapımı devam eden 49 okulumuzdan 44’ünün inşaatını 2024 yılı içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. 15 okulumuzun da inşaatı ihale aşamasına gelmiş durumdadır. Bunların bütününe baktığımız zaman, yaklaşık 2 bin dersliği Mersin’imizdeki eğitim öğretim hizmetlerine kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcıları ile Şube müdürleri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle