Hoşgeldiniz  

ANKARA’DAN HABER GELMİŞ: GELECEK PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİ 2022’DE BEKLİYOR!

admin | 15 Kasım 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ülkenin normalleşebilmesi için erken seçim yapılması gerektiğini söyleyerek, Ankara’dan 2022 için çalışmaları hızlandırma talimatı aldığını dile getirdi.

Gelecek Partili Karış, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulunarak önümüzdeki yıl erken seçim olabileceğini söyledi. Başkan Karış yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Dava yolundan şaşan ve raydan çıkan Adalet ve Kalkınma Partisi, ülkeyi de raydan çıkardı. İnsanlar aç ama iktidar mensupları tok. Tok, açın halinden anlamıyor. Geldiğimiz nokta bunu gösteriyor. İnsanlar işsiz. İktidar mensupları ise torpille, adam kayırmayla bir yere geliyor. Adaletsizlik, yolsuzluk ve yoksulluk ülkenin en temel sorunları oldu.”

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL İÇİN SEÇİM SİNYALLERİ VERİLİYOR”

“Bu sorunların kurtuluşu da yapılacak bir erken seçimle ve iktidar değişikliğiyle mümkündür. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun da işaret ettiği gibi 2022 yılında seçim olma ihtimali yüksek. AKP ve MHP ortaklığının davranış biçimi de bunun sinyallerini veriyor. Biz de bunu bekliyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Milletimize gerçekleri anlatmak için kapı kapı dolaşıyoruz ve kendimizden eminiz. Tecrübeli ve başarılı kadrolarımızla yeniden iktidara talibiz. O nedenle iktidar da artık bir şeyleri görmeli ve milletin isyanına ses vererek sandığa gitmelidir”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle