Hoşgeldiniz  

MÜSLÜME İÇİN 6. GÜN BİTİYOR… HALA HABER YOK!

admin | 15 Kasım 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Konargöçer Yörüklerin son temsilcileri olan Sarıkeçililerden Mehmet Yağal’ın 2,5 yaşındaki kızı Müslüme, kışlamak için geldikleri Gülnar’da kaybolmasının üzerinden 6 gün geçmesine karşın küçük Müslüme’den hala haber yok.

Sarıkeçili Yörüklerden Mehmet Yağal, kış mevsimini geçirmek için obasını Konya’dan Gülnar’ın Yanışlı Mahallesine göçürdü. Çadır kurulduğu sırada ortadan kaybolan Yağal ailesinin 2,5 yaşındaki kızları Müslüme için arama çalışmaları 6. Gününe girdi.

Jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Bölgedeki arama çalışmaları devam ederken, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı’nın koordinesindeki ekipler, 20 kilometrelik alandan fazla bölgeyi tek tek tarıyor. Yakınları Müslüme’den gelecek haberi beklerken; 200 personel, 100 gönüllü, arama kurtarma-kadavra köpekleri ve dron destekli arama çalışmalarında küçük kızdan hala bir haber alınamadı.

KAN VE AYAK İZİ İDDİASI:

Arama çalışmaları devam ederken, ekipler küçük Müslüme’nin kaçırılma ihtimali üzerinde de duruyor. Aileyle husumetli oldukları kişiler hakkında detaylı bilgiler toplayan ekiplerin, arama çalışmaları sırasında kan izine rastladıkları öne sürüldü. Kan izinin olduğu bölgede küçük Müslüme’ye ait olduğu düşünülen ayak izlerine de rastlanılması arama çalışmalarının kaçırılma üzerine yoğunlaşmasına neden oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle