Hoşgeldiniz  

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI KILINÇ COVİD-19’A YAKALANDI

admin | 11 Temmuz 2021 | Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın COVİD-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi. Kılınç’la birlikte Özel Kalem Müdürü Hasan Erdem’in de testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını etkisini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’la birlikte Özel Kalem Müdürü Hasan Erdem’in testlerinin pozitif çıktığı bildirildi.

Kılınç ve Erdem’in sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilirken, evlerinde karantina sürecinin başladığı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “Salgının başlangıcından bu tarafa gerek ilçemizin ve vatandaşlarımızın sağlığı, gerekse şahsımın ve ailemin sağlığı için tüm kurallara riayet etmemize ve ek tedbirler almamıza rağmen, özel kalem müdürümüz ile birlikte dün yaptırdığımız Covid-19 Testi sonuçları bugün pozitif olarak açıklanmıştır. Şahsımın ve mesai arkadaşımızın genel sağlık durumunda herhangi bir belirti bulunmamakla birlikte bir sağlık sorunumuzda yoktur. Bugün itibari ile karantina altında tedavi sürecimiz başlamıştır. Tedavi sürecinde, temel belediyecilik çalışmalarımızı uzaktan sürdürecek ve kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerden kendinizin, ailenizin ve çevrenizin sağlığı için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun davranmanızı ve kalabalık ortamlardan kaçınmanızı rica ediyor, hepimize sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle