Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DEN DE ŞARAP AÇIKLAMASI GELDİ: “KİMSENİN YEDİĞİNE KARIŞMAYIZ AMA İNCİNDİK!”

admin | 31 Aralık 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in şaraplı yılbaşı promosyonu gönderilen AK Partili meclis üyeleri adına açıklama yapan İl Başkanı Cesim Ercik, milletin vergileriyle yapılmış ve içinde şarap olan hediye paketlerini kabul edemeyeceklerini söyleyerek, iade edeceklerini açıkladı.

CHP’li Vahap Seçer’in şaraplı yılbaşı promosyonuna tepkiler artarak sürüyor. Saygısızca, alkol ürünlerine karşı olan kişilere de gönderilen şaraplı promosyona” bir tepki de AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’ten geldi.

AK Partili Ercik, kimsenin yediği ve içtiğinin kendilerini alakadar etmediğini savunarak, “Elbette hiç kimsenin yediğine veya içtiğine karışmak gibi bir niyetimiz yok. Ancak milletimizin vergileriyle yapılmış içinde şarap olan hediye paketlerini asla kabul edemeyiz. Bu anlaşılamaz ve saçma hareket, insanımızın dini, manevi ve kültürel değerlerine de büyük bir saygısızlıktır. Bu arada meclis toplantılarında, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmem” edebiyatı yaparken bu hareketinizle tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirdiniz. Hangi kültüre hizmet ettiğini düşünmeden milletin parasıyla alay edip har vurup harman savurarak böyle boş işlerle, kültürümüzle uzaktan yakından alakası olmayan içinde şarap hediye olan paketlerinizi sizlere iade ediyoruz” diyerek promosyon paketlerinin CHP’i Seçer’e iade edileceğini duyurdu.

Bir kamu kurumunun başındaki bir yöneticinin yaptığı bu hareketin kabul edilebilir, anlaşılabilir bir yanının olmadığına dikkat çeken Cesim Ercik, “Bu anlamsız ve akılsızca hareket, vicdan ve ahlak sahibi herkesi incitmiştir.  Her zaman dile getirdiğiniz borçlanmaya evet vermiş olsaydık, her halde bu kolinin içinde başka şeyleri de görmek bizleri şaşırtmayacaktı. Performans düşüklüğü adı altında binlerce kardeşimizi işinden ettiniz. İşten çıkarılan kardeşlerimizin ailelerini de perişan ettiniz. Ama yaptığınız bu büyük hediye paketi yatırımıyla Mersin de sınıfta kaldınız, hatta Türkiye’de sınıfta kaldınız.  2023’e giderken Mersin’in böyle bir paketle gündeme gelmesi bizleri üzmüştür. Ama bizleri sevindiren sizlerin gerçek yüzünü Mersin’in Türkiye’nin görmesidir” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle