Hoşgeldiniz  

YILBAŞI GECESİ DENETİMLER AKSAMADAN YAPILDI

admin | 01 Ocak 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge doğrultusunda açık olan otellerde yılbaşı eğlencesinin yasak olduğu gecede, zabıta ekipleri ve emniyet güçleri denetimlerini tamamladı. Vali Ali İhsan Su da, emniyet güçleri ve 112 ekiplerinin çalışmalarını denetledi.

Mersin’de yılbaşı gecesinin sorunsuz geçmesi ve İçişleri Bakanlığı’nın korona virüs salgının önlenmesi kapsamında yayınlamış olduğu genelge kapsamında emniyet güçleri ve belediyelerin zabıta ekipleri gece boyunca mesai yaptı.

OTELLER SABAHA KADAR DENETLENDİ

Belediyelere bağlı Zabıta ekipleriyle birlikte açık olmalarına rağmen yılbaşı etkinliği gerçekleştirmeyecek olan otelleri denetleyen emniyet güçleri, konaklama tesislerini sabaha kadar denetledi.

VALİ SU DENETİM NOKTALARINI GEZDİ

Vali Ali İhsan Su, yılın son akşamında Polis ve Jandarma uygulama kontrol noktalarını ziyaret ederek, görevi başındaki güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

Vali Su’ya ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek de eşlik etti.

ÇAMTEPE GİŞELERİNDE TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN DA DENETİMLERDE YER ALDI

İlk olarak Tarsus/Çamtepe uygulama noktasını ziyaret eden Vali Su’ya ziyaretleri sırasında Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan da eşlik etti. Jandarma telsizinden görevi başındaki güvenlik güçlerimizin yeni yılını kutlayan Vali Su, uygulama noktasında alınan önlemleri yerinde inceleyerek, güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

Kazanlı ve Otoban-Gişeler Polis Uygulama ve Kontrol Noktalarına da birer ziyaret gerçekleştiren Vali Ali İhsan Su, daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde çevik kuvvet polisi ile bir araya gelerek personelin yeni yılını kutladı.

112’NİN YILBAŞI MESAİSİ DENETLENDİ

Son olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Su, görevi başındaki personelin yeni yılını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle