Hoşgeldiniz  

AK PARTİ LİSTESİNDE YER BULAMAYANLAR DEVA’DA ÇARE ARIYOR… HEDİYE KOÇOĞLU DALGIÇ YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI OLDU

admin | 16 Aralık 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Eski AK Partili Bakan Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi Mersin teşkilatlanmasını sürdürüyor. AK Parti’nin eski belediye başkan ve milletvekili aday adayı Cenk Cenkçimenoğlu’nun il başkanı olarak atanmasının ardından Yenişehir ilçesine de atama yapıldı. AK Parti eski Milletvekili Aday adayı Hediye Koçoğlu Dalgıç’ın DEVA Partisi Yenişehir İlçe Başkanı olarak ataması yapıldı.

Ali Babacan’ın partisi DEVA, Mersin’de teşkilatlanmasını hızlandırdı. İl Başkanı olarak atanan AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı ve milletvekili aday adayı olan Cenk Cenkçimenoğlu, Toroslar, Mezitli, Tarsus, Gülnar, Erdemli ve Silifke’den sonra Yenişehir’e de ilçe başkanı atadı.

DEVA Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığına 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti Mersin Milletvekili aday adayı olan Hediye Koçoğlu Dalgıç’ın atandığı duyuruldu.

ÖZGECAN ASLAN’IN AİLESİYLE YAŞADIĞI POLEMİKLE MERSİN GÜNDEMİNDE YER ALMIŞTI!

AK Partililerin yanı sıra Mersin kamuoyunun da yakından tanıdığı bir isim olan Hediye Koçoğlu Dalgıç, Özgecanlar Derneği ile gündemde uzun bir süre yer almıştı.

2015’te Tarsus’ta hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Arslan’ın anısına kurulan Özgecanlar Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Dalgıç, 2017 yılında Özgecan Aslan’ın amcası Yaşasın Aslan’ın Dernek Yönetimi hakkında ağır iddialarla bulunmasıyla gündeme gelmişti.

Yaşasın Aslan, Özgecanlar Derneği yönetiminin görevini kötüye kullandığını iddia ederek, dönemin Dernek Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç’ın Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan’ı tehdit ettiğini öne sürmüş ve Savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Özgecan Aslan’ın amcası Yaşasın Aslan ile Özgecanlar Derneği eski Başkanı Hediye Dalgıç arasında yaşanan bu tartışmaların ardından uzlaşma sağlanmış ve iki taraf da el sıkışarak derneğin feshedileceğini açıklamıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle