Hoşgeldiniz  

TDH MERSİN İL YÖNETİCİLERİ İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ! VE CHP’Lİ BELEDİYEYE İLK ELEŞTİRİ: TÜRKİYE’NİN EN PAHALI SUYUNU KULLANIYORUZ!”

admin | 16 Aralık 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

20 Aralık’ta parti kuruluş dilekçesini resmen vererek, kurulacak olan Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Hareketi, Mersin İl Başkanı olarak atanan Ferruh Doğan başkanlığında il yönetiminde olması muhtemel isimlerle ilk toplantısını yaptı.

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, kurucu üyeliğini gerçekleştirdiği ‘Türkiye Değişim Hareketi’nin parti olma kararı aldığını, partinin kuruluş dilekçesini 20 Aralık tarihinde İçişleri Bakanlığı’na vereceklerini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından partide il başkanı olarak düşünülen isimler Ankara’da bir araya gelerek, yol haritası belirlenmişti.

Toplantıya Mersin İl Başkanı olarak düşünülen isim Ferruh Doğan da katılmıştı. Ankara’daki toplantının arından Mersin’e dönerek örgüt kurma çalışmalarına hız veren Doğan, il yönetiminde düşündüğü isimlerle ilk toplantısını geçtiğimiz gün Forum Süit Otel’de gerçekleştirdi.

Burada bir konuşma yapan TDH Mersin İl Başkanı Ferruh Doğan partisinin hedeflerini anlattı.

DOĞAN: “MERSİN TÜRKİYE’NİN EN PAHALI SUYUNU İÇİYOR!”

Partisinin ülke iktidarının hemen ardından yerel seçimlerde şehir yönetimlerine geleceğini de savunan Ferruh Doğan, “Şimdi Mersin’in bir evladı olarak bakıyorum, su Türkiye’nin en pahalı suyu. İçler acısı. Üzülüyorum. Başka şehirlerdeki arkadaşlarımla konuşuyorum, eyvah eyvah. Ben diyorum ki, biz suyu bu kadar pahalıya içiyorsak sağcı olsak ne yazar, solcu olsak ne yazar. Alevi olsak ne yazar, Sünni olsak ne yazar. Giden paramızdan gidiyor. O yüzde diyorum ki gelin, bu oyunları kıralım” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle